LILI OTKRILA MRAČNU TAJNU SRPSKE SNAJKE Severina orgijala sa zadrugarkom na jahti Romana Abramoviča? (FOTO/VIDEO)

- Četiri dana smo krstarili Jadranom i zaista je bilo prelepo. Bilo je tu druženja, zabavljanja, svega po redu…- , ispričala je Ljiljana

Lili inspektorka
Lili inspektorka, Foto: printscreen

Gostujući u emisiji koju u rijalitiju ima Bora Santana, inspektorka je sa maskom na licu u svojstvu zaštićenog svedoka ispričala kako je pre više od deset godina prisustvovala jednoj žurki na jahti ruskog tajkuna i milijardera Romana Abramovića, a na kojoj se pojavila i najpoznatija pevačica iz Hrvatske, u društvu njene sestre i jedne od aktuelnih zadrugarki.

- Zaista neću otkrivati o kojoj se zadrugarki radi, ali verujem da će se sama pronaći. Inače, ona se druži sa sestrom najpoznatije pevačice iz Hrvatske, tako da su sve tri došle na Romanovu jahtu, gde su bile raznorazne akcije. Bilo je tu druženja, zabavljanja, svega po redu… - rekla je Lili pomalo zagonetno.

Na insistiranje Bore Santane da kaže pevačicino ime, Lili je rekla:

BONUS VIDEO: 

 - Ako kažem da je najpoznatija, onda može da bude samo jedna - dodala je ona, a Bora je nastavio da insistira:

- Nina Badrić ili Severina? - upitao je on.

- Eto, neka bude jedna od njih dve, ali već sam rekla da je najpoznatija - odbrusila mu je inspektorka, očigledno želeći da mu stavi do znanja da se radi upravo o Severini.

- Četiri dana smo krstarili Jadranom i zaista je bilo prelepo. Dolazili su raznorazni ljudi, koji su sletali privatnim avionima, između ostalog, i Roman je tako došao sa svojom suprugom. Tu je bio njegov kum, takođe bogataš, a zadrugarka o kojoj pričam se stalno muvala oko njega i još nekih ljudi. Valjda je tako skupljala kontakte - ispričala je inspektorka, dok su zadrugari slušali u šoku.

Kontaktirali smo PR tim Severine Kojić, ali oni nisu bili dostupni za komentar povodom priče koju je Lili otkrila u Zadruzi.

Podsetimo, Lili je šokirala porno snimkom, eksplicitnim kadrovima potpuno zapalila internet, a kako to izgleda pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi