Sanja Stanković
Dejan Briza/Alo!
Sanja Stanković

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković se trenutno nalazi u Zadruzi gde je, kako kaže, ušla kao slobodna devojka, te se u toku rijalitija upustila u prolaznu romansu sa Anđelom Rankovićem, da bi sada isplivale nove tvrdnje o njenom ljubavnom statusu.

Domaći mediji prenose da starleta navodno krije romansu s menadžerom jednog popularnog beogradskog splava, o kom, navodno, ne želi da govori jer on ne namerava da se eksponira u medijima.

Izvor blizak Stankovićevoj se oglasio i otkrio detalje navodne romanse koja traje već nekoliko meseci, kao i upoznavanja koje se odigralo u jednom lokalu.

Sanja je s menadžerom splava ušla u vezu tri meseca pre nego što je dobila poziv da uđe u rijaliti. Oni su se upoznali preko zajedničke drugarice i hemija je odmah proradila. Sanja je tada već raskrstila sve što je imala sa Matorom, bila je slobodna i otvorena za nove veze. Taj menadžer je Sanju zapazio kada je došla na splav na kom on radi, nije bila u pitanju žurka, već dnevna varijanta jer su mere zbog korone bile oštrije nego sad. Prišao joj je dok je pila kafu s drugaricom, a ispostavilo se da se ta devojka druži sa oboje - priča izvor na početku razgovora.

Sanja Stanković

Marko Đoković/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Marko Đoković/Alo!

Taj momak je, navodno, Sanju odmah nakon upoznavanja pitao da je izvede na večeru, a kako se i on njoj svideo, navodno je pristala da se vide.

- Tog dečka u Beogradu svi znaju, mnogi su počeli da sumnjaju da je sa Sanjom jer su ih zajedno videli u nekoliko restorana. Ipak, niko ništa nije mogao da tvrdi jer se nisu oglašavali niti su po društvenim mrežama kačili fotke na kojima su zajedno. Pre nego što je Sanja ušla u rijaliti dogovorili su se da kaže da je solo. Rekla mu je da će maksimalno da ga ispoštuje jer nije javna ličnost i izrazio je želju da se ne eksponira i ne provlači po novinama. Rekao je Sanji da će da je čeka da izade iz rijalitija i da slobodno može da bude sa nekim unutra. On je dečko slobodnih shvatanja, a kako su tek nekoliko meseci u vezi, dozvolio je Sanji da ima afere pred kamerama. Ako to bude nešto ozbiljnije posle njenog izlaska, sigurno to više neće da toleriše -  priča izvor.

Ovim povodom oglasila se i Sanjina majka Branka Bahman i objasnila da nije upućena u pomenute navode.

- Sa Sanjom sam se čula preko Vajbera pre rijalitija, ali mi nijednog trenutka nije rekla ko je taj dečko. Rekla je samo da je bila na piću sa njim, ali da to još nije ništa ozbiljno. Moguće je da je u pitanju taj menadžer za kog me pitate, ali ništa ne mogu da tvrdim. Znam isto koliko i vi. Razgovaraću sa Sanjom kad bude izašla - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ђура

10.02.2021 16:58

Она није у вези само са оним што чека последњи аутобус .