Nenad Aleksić Ša
PrntScrn
Nenad Aleksić Ša , Foto: PrntScrn

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov mesicama unazad imaju specifičan odnos, za koji mnogi tvrde da prevazilazi granice prijateljskog. Nakon pitanja koje je dovelo u pitanje njihov odnos, reper je nakon kraće rasprave izrevoltiran preskočio ogradu i napustio rijaliti.

Naime, danas je stiglo pitanje za Simovu, koje je izazvalo opštu pometnju.

-Tara, na koja dva pitanja je Ša slagao? - glasilo je pitanje.

- Jao, ne mogu da se setim. Um, da li to mogu da zadržim za sebe? - rekla je Tara.

- Opet neka misterija - prebacio je Ša.

Tara i ša, Foto: PrntScrn

- Nije slagao, nego pričao je da je povredio žensku osobu na neki način, a onda ovde dođe i ublaži, ja sam na neki način drugačije zaključila. Jao, sad sam skapirala. Nije slagao, nego je drugačije pričao nego sa mnom. Npr. kažeš da hoćeš da ideš na Bahame ovde, a meni kažeš na Maldive, a sve se to svodi na isto. Nije slagao, nego sam mu zamerila odgovore na dva pitanja - dodala je Simova.

- Postavljaš pitanja kad si izd*kana, da me ukanališ - nastavio je reper.

- Ispada da tebi priča drugačije stvari, dajete i ti i on pravo ljudima da pričaju - ubacila se Mina.


- Nisam to uradila namerno - pravdala se Tara.

- Opet si napravila foru kao za zaljubljene poglede - zamerio je Ša.

- I ti se opet družiš sa njom, meni Vladimir ne radi ono što Tara radi tebi - dodala je Vrbaški.

- Ša nema prirodnu reakciju u druženju sa Tarom, Tara sa Ša. Ša daje sebi za pravo nešto. Tara je za mene kriva za ovaj odnos 1%, Ša 99%. Evo, igramo fudbal sinoć, Tara ide iz rehabilitacije, Ša uzima flašu da je gađa. Nisi je gađao da je pogodiš, ali je flaša letela da je prepadne. Daju nama za pravo, da li mi imali dobre ili loše odnose, da kažemo da tu nešto u najmanju ruku smrdi ili miriše. Postavlja pitanja vrlo lično. Sa namerom je postavljala pitanja, osetio sam potrebu da kažem da je svako pitanje prema Ša bilo direktno njemu namenjeno. Ne želi da ga izgubi davanjem iskrenih odgovara. I ja sam obazriv kada odgovaram, jer ne želim da budem neprijatelj - istakao je Tomović.

Nenad Aleksić Ša , Foto: PrntScrn

- Nisi ti kriv, Tara je kriva. Tara je po drugi put istu stvar uradila, u fazi kada je bila izd*kana na mene. To je toliko jadno i ružno - skočio je Ša, koji se zacrveneo skroz.

- Ne postavljaj mi ta pitanja pederska, reci šta imaš. Da li sam ikada rekao da sam zaljubljen u tebe? To su jadne fore. A Tomović te sada opušta, ja te fore znam. Tara, j*beš me drugi put, ćao, završili smo priču - urlao je reper na Taru.

- Ne mora da se kaže da si zaljubljen u nju, ali to ponašanje, ta prisnost - istakao je Kristijan.

- Dosta mi je ovih pederskih fora, izd*kam se svima u usta. Opet si napravila ovo, doviđenja, završili smo - poručio je Ša, i otišao iz kuće, a Tara je završila u suzama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

ђура

04.02.2021 19:27

Шта глуми мали Ша ? Обичан фолирант досадан до бола. Да не носи гардеробу три броја већу за њега нико га не би приметио.