Romana Panić
Alo.rs
Romana Panić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Producenti ovog rijaliti programa kontaktirali su sa Romanom čim je stigla iz Australije u Srbiju. U prvi mah nije želela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove poslednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže neverovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak pevačici. Kako nam je rekao, Panićeva je nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahteve, a tek nedavno je uspela da se nagodi - kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici i objašnjava zbog čega je Romana prvo odbijala ponude.

- Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije želela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cenu za neverovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet meseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet - ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao da je imala još neke zahteve.

- Tražila je frizera jednom nedeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da deo novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kako smo saznali, Romana Panić bi u „belu kuću“ trebalo da se useli pred Novu godinu.

- Pre nego što uđe u najgledaniji rijaliti šou program na ovim prostorima, moraće da reši probleme s australijskim vlastima i da izmiri dugovanja koja ima prema njima. Deo novca koji je tražila na ruke upravo je za tu svrhu namenjen - ispričao je izvor za „Alo!“.

Romana Panić

Ataimages

Foto: Ataimages

Podsećanja radi, Romana i njen verenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično delo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko meseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni našoj zemlji. 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Gavra

26.09.2020 09:12

Da nas nauci kako da prevarimo bankomat.

Btr

26.09.2020 09:22

Ispusena matora kriminalka. 100.000 lopovu da li ste normalni.

Nada

26.09.2020 11:11

Vodja u Zadruzi mora paziti na budzet a zadrugari na svoj novac kada ova udje u Rijaliti. Ko jednom pocini krivicno delo opet ce to uraditi samo je pitanje remena !

Vlado

26.09.2020 18:33

Mitroviću izgleda da nije dovoljno koliko već ima tamo lopuža i kurvi???!!!