Dean Dvornik
Printscreen/Facebook
Dean Dvornik

Printscreen/Facebook

Dean Dvornik, Foto: Printscreen/Facebook

Hrvatski pevač Dean Dvornik, inače rođeni brat premile legende Dina Dvornika (57) dobio je ponudu od prijatelja da počne da radi u Americi, a zbog krize koja je nastupila nije se mnogo premišljao, te sada radi kao vozač kamiona.

- Kad sam došao u Ameriku, moj prijatelj Bajro Kršo, takođe vozač, odveo me u je u firmu u koju on radi, gde sam potpisao ugovor i sutradan počeo da vozim - počeo je Dean za Večernji list.

Kako je istakao, pevač se vrlo brzo se prilagodio novoj dnevnoj rutini, iako ponekad zna da bude naporno i vožnja može da traje i do 10 sati.

Dean Dvornik

Printscreen/Facebook

Dean Dvornik, Foto: Printscreen/Facebook

- Spavam u vozilu ili na benzinskoj pumpi i čekam novu turu. Često se desi da na putu budem od ponedeljka do petka - dodao je Dean.

Dvornik je za "Slobodnu Dalmaciju" rekao da su se svi kladili kako će da da otkaz čim dođe, ali to se nije dogodilo.

- Imam ja iskustva s dugim vožnjama, dobro to znaju svi muzičari koji su išli na svirke sa mnom. Uostalom, nekad sam radio kao taksista, tako da sam znao u što se upuštam. Budim se oko pola osam, osim ako me dispečer ne probudi ranije. Nekad mi radni dan traje i nekoliko dana. Jer kad, na primer, odem u državu Tenesi, vozim se i do deset sati, što je oko hiljadu kilometara - rekao je.

 Mnogi poznati pevači i pevačice javno traže poslove u različitim branšama usled korona virusa i otkazivanja nastupa.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

12.11.2020 16:09

A sta mi imamo sa tim ?