Miljana Kulić
YouTube/Printscreen
Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

DA LI MISLITE DA ĆE SITUACIJA OKO MILJANE I MIŠELA TEK DA SE ZAHUKTAVA?

 

Ona je tada opisala kako je više puta posećivala kuću Gvozdenovića, da se čak i krila u gepeku taksija, jer su oni počeli da proveravaju svaki taksi koji prođe ili zastane ispred njihove kuće.

Miljana je zatim kroz smeh ispričala kako je bacala petarde dok je porodica Gvozdenović večerala, a ostali učesnici Parova su vrištali od smeha, slušajući njenu priču.

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

- Sede u dvorištu Mišel, njegova majka, njegov otac i rođaci im došli. I sad oni večeraju, sede oni i ja prolazim taksijem oko 1 uveče i oni sede, Mišel im peva, zabavljaju se. I ja spustim sedeište u taksiju, otvorim prozor, i samo ovako bacim petardu i to onaj "Topovski udar", a oni sede svi napolju i večeraju - pričala je Miljana sve vreme se smejući.

- A ja bacam baš ispred njih! Tri sam bacila! Bam, bam, bam! A oni misle da neko puca! Svi trk u kuću! Njegov otac posle izlazi, pa gleda levo-desno... - pričala je ona, a onda otkrila da se vrlo često krila u gepeku, jer su počeli da proveravaju sva taksi vozila koja bi zastala pored njihove kuće.

Miljana Kulić

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Onda sam se jednom sakrila u gepeku taksija, a oni gledaju, mene nema - rekla je ona, pa nastavila da priča o svojim avanturama u Čačku, koje su sada glavna tema "Zadruge 4".

Kako je to izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

ccc

15.09.2020 10:06

Ovo je njoj i njenoj Mariju šou, bruka i sramota!

Nislija

15.09.2020 12:33

Stace na ovo da kaze Sinisa,svi lazu osim kulica.

Srki

15.09.2020 13:57

Enega Sinisa u klinickom centru Nis.