KAO OD MAJKE ROĐENA! Potpuno neprepoznatljiva, male grudi, lice bez operacija: Isplivali rani radovi Nataše Radan, potpuno gola na fotografiji - sve se vidi! (FOTO)

Popularna zadrugarka se očigledno ne stidi svoje prošlosti

Nataša Radan
Nataša Radan, Foto: Printscreen/Youtube

Da učešće u rijalitiju može da bude dobra reklama za posao, dobro zna Nataša Radan, koja je nakon „Zadruge 3“ svoje seksualne usluge počela da naplaćuje po dvostruko visokoj ceni!

U "Zadruzi 4" je jedna od najaktuelnijih zadrugarki, s obzirom na to da je rešila da maksimalno skrene pažnju na sebe.

Kako je Alo! nedavno objavio, a tiče se tarife Nataše Radan ranije pisao, po izjavi našeg izvora bliskog Leskovčanki, Nataša je pre nego što je prvi put ušla u rijaliti seks naplaćivala 100 evra, a sada je njena cena udvostručena.

-Nataša je na početku pristajala na seks sa muškarcima u zamenu za paklicu cigareta, ali je u jednom trenutku počela i da ga naplaćuje. Najpre je odlazila u krevet sa muškarcima za 50 evra, a potom je tražila dvaput više i tu tarifu je držala sve dok nije prvi put ušla u rijaliti - priča naš izvor i dodaje da je Radanova nakon „Zadruge“ uspela da profitira.

Sada je isplivala potpuno gola fotografija Nataše Radan, a pre svih operacija i silikona ona je potpuno drugačije izgledala!

Nataša Radan
Nataša Radan, Foto: Alo!

Ona se , naime, uslikala pored solarijuma, a zasigurno se nije nadala da će ova fotografija završtiti u javnosti!

Janjuš skočio na Maju, počeo da urla i histeriše: Neće više da je vidi, a razlog je potpuno neverovatan!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi