zadruga
Printscreen
zadruga

Printscreen

 Foto: Printscreen

„Koliko je bila zaljubljena u di-džeja svedoči činjenica da mu je svakodnevno slala po 100 poruka, ali i provokativnih video-snimaka“

No, ekipa našeg lista došla je u posed video-snimka na kojem aktuelna zadrugarka igra uz pesmu Selme Bajrami, „Kakvo telo Selma ima“ dok vrcka guzom i snima intimne delove tela.

- Istina je sve što se pričalo. Ona je upala u Sinklerovu sobu tako što je podmitila recepcionera da je pusti da prođe do njegovog sprata, a onda je bez pardona pokucala na njegova vrata i rekla mu da želi seks s njim. Čuveni di-džej naravno da nije odbio „besplatan“ seks, a kako se posle pričalo, Ljiljana se i te kako dokazala i pokazala. Neki su govorili i da je uvek nosila lisice u torbici, koje je koristila u predigri. Koliko mu se dopala svedoči činjenica da su razmenli brojeve telefona i da joj je rekao da će je rado „ugostiti“ na nekom od svojih sledećih nastupa - otkrio je naš izvor.

Ljiljana Stevanović Lily

Ata images

Foto: Ata images

Od tog dana, policajka se pohvalila svima da je imala seks sa Sinklerom, a onda je krenula njena agonija. Nakon što je dobila nadimak Ljiki Sinkler, ona je ozbiljno ušla u ulogu njegove devojke i nadala se da će ga ponovo videti.

- Naravno da se više nikada nisu sreli i da mu je ona bila šema za jednu noć, ali jako dugo je patila za njim. Nije želela da ima momka pored sebe, jer je mislila da će njena ljubav sa di-džejem postati filmska bajka. Koliko je bila zaljubljena, svedoči činjenica da mu je svakodnevno slala po 100 poruka, ali i provokativnih video-snimaka. Međutim, nikada nije dobila odgovor od njega - ekskluzivno je otkrio naš izvor.

Bob Sinkler

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Da je ova priča tačna, posvedočio je i Marko Đedović u razgovoru s Vladimirom Tomovićem.

- Ona je meni simpatična. Nije ona bila takva, nego se spetljala sa onim Bobom Sinklerom, on je svetski di-džej, pa je patila posle toga. Sada ima nekog u Americi. Šou je, sve je to rijaliti, inače, bila je inspektorka 15 godina - ispričao je Đedović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Stojko

14.09.2020 13:07

A na slikama je policajka kad je bila zensko?