EDIS FETIĆ U EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA "ALO" OTKRIVA: Ovo je istina o tajnama Dragane Mitar i zajedničkog života sa Zilhom (VIDEO)

Nikada iskreniji...

Na gostovanju u redakciji "Alo.rs", Edis Fetić otkrio je mnoge detalje koje do sada nisu bili poznati javnosti, pored njegovog odnosa za ženom, bivši zadrugar otkrio je i da li je njegov automobil bio parkiran ispred zgrade bivše ljubavnice Dragane Mitar.

- Moj automobil nije bio parkiran, Dragana i ja nemamo nikakav odnos. Poslednji put smo se videli na zajedničkom gostovanju u Zadruzi, a to je bilo pre dva meseca-.

Fetić je bio jasan i kada je u pitanju ljubav sa Zilhom.

- Nemamo prisan odnos i to što treba da se dogovaramo oko deca isključivo je porukama. Nemamo komunikaciju osim kada se sretnemo na ročištu-, kaže Edis i priznaje da li je odnos njega i bivše supruge uticao na decu.

-Pisalo se i pričalo svašta, ona im nije branila da me viđaju moja deca su me sačekala kući kada sam napustio Zadrugu. Nas dvoje živimo 300m jedno od drugog, tako da oni sami odlaze i dolaze gde kada hoće. Odnos sa decom se nije promenio imamo idealan odnos i volim ih najviše na svetu-.

Bivši zadrugar ističe da mu prija da bude sam:

- Emotivno sam rastrojen posle zadruge, prija mi da budem sam. Ima više osoba čija mi pažnja prija, volim kada mi neko poželi laku noć i dobro jutro-.

U video saznajte još da li je Edis ušao u Zadrugu zbog Dragane ili novca.

Povezane vesti