Lepi Mića
Alo / Dejan Briza
Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

Lepi Mića ne voli da govori o svojoj porodici pred kamerama, ali je za njega sada stiglo iznenađenje.

Njemu se obratila ćerka Sara i njena sestra od ujaka, Petra.

- Ovo je moja Sara, moja ćerka. Drago mi je da je dobro. Ona radi ozbiljan posao. Ja sam kao otac postigao šta treba. Snežana, volim te - rekao je Mića.

Lepi Mića ćerka

PrntScrn

Lepi Mića ćerka, Foto: PrntScrn

Lepi Mića nekoliko puta istakao je da je Sara njegov ponos i dika, a sada imate priliku i da vidite kako ona izgleda. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji, a trenutno radi u Guglu.

Lepog Miću mnogi osuđuju zbog ponašanja prema pripadnicama lepšeg pola u rijalitiju, a Sara otkriva zbog čega se on tako ponaša, ali i da nije takav u privatnom životu.

Lepi Mića

Alo / Dejan Briza

Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza

- Moj otac je temperamentan i u privatnom životu. Nema problem da nekom u lice nešto kaže, on je takav pa je takav. On se ovako kada mu neko stane na žulj ne potresa mnogo, ali drugo je rijaliti. To su specifični uslovi, ne bi bilo ni interesantno da sve iskulira i da se povuče. Kad izađe napolje, on će sigurno biti u dobrim odnosima sa svima, nevezano za to sa kim se svađao. On te svađe gleda samo u granicama rijalitija - rekla je jednom prilikom za "Pink.rs " naslednica Lepog Miće.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Nada

01.01.2021 11:21

Svaka cast na obrazovanju ali da je " lepotica " e pa onda mi nemamo oci ! Ovo je prvi put za tolike godine da se ovako javila verovatno zbog price u novinama da je promenila prezime

Dugedjo

01.01.2021 13:59

@Nada - Lepi Mića je običan klošar,konobar,vucibatina,prevarant.

jadnik i jadnica

01.01.2021 11:46

E jadna mu cerka sa tako ludim i bezobraznim ocem. Ja da sam neko u toj velikoj firmi dao bi joj otkaz, jer iver ne pada daleko od klade.

Peki

02.01.2021 07:11

"Lepi" Mića je ološ od čoveka.