Ljuba Pantović, Zadruga, svađa
Screenshot Youtube
Ljuba Pantović, Zadruga, svađa

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Ljuba je napravila profil na sajtu za odrasle "Onlyfans", na kojem već "domaće" starlete Anđela Veštica, Ava Karabatić imaju svoje pretplatnike.

Ona na sajt kači fotografije i snimke koji su provokativni i erotkski, ali ne vulgarni i degutantni kao kod većine. Istraživali smo ovu temu i svako ko to želi da pogleda i pretplati se na profil, mora da plati 15 dolara. Cene fotografija kreću se do 20 do 100 dolara, dok se snimci kreću od 200 pa i do 1.000 dolara. Ono što mnogi ne znaju "Onlyfans" je kao svaka druga društvena mreža te može da se komunicira preko nje, samo što se svaka poruka naplaćuje ni manje ni više nego 5 dolara. Tako da ukoliko želite da komunicirate sa nekim od poznatih preko popularnog sajta moraćete da se odreknete pozamašne sume novca.

Ljuba Pantović

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Pored svetskih zvezda na globalnom nivou kao što su Cardi B, Tajga, Rubi Rouz, Blek Čajna i drugi našla se i Ljuba Pantović. Neki od pomenutih na godišnjem nivou mogu da zarade preko sajta i do 15 miliona dolara! Ljuba je trenutno najpopularnija Srpkinja na "Onlyfnas-u" i spekuliše se da zarađuje i preko 30.000 evra na mesečnom nivou od pomenutog sajta.

PROČITAJTE JOŠ: