Miljana Kulić
Printscreen/YouTube
Miljana Kulić

Printscreen/YouTube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/YouTube

- On je bio poštar, kurir. Ispituj ga malo, rekli mi ljudi - otkrila je Mina.

- Majke ti? Ja ne mogu da verujem, ženo - dodala je Miljana.

- Gledala sam te i u WC- u, ma sve se vidi Miljana. Moraš malo da se smiriš zbog mame i sebe. Htela sam da je zovem, ali nisam imala broj telefona... Smiri se, misli na sebe, dete - dodala je Mina.

- Jesam uradila nešto loše? - pitala je Kulićeva.

- Ispada kao da ne možeš bez se*sa - dodala je Mina.

Mina i Miljana

Printscreen/Youtube

Mina i Miljana, Foto: Printscreen/Youtube

- Htela sam da proverim da li je homos***ualac, ali digao mu se. Samo sam preko ćebeta, i helanki, sela na njega, i osetila da mu se... Nisam luda da imam s**s peti dan sa nekim, samo sam htela da vidim, jer je počeo na neki način da mi se sviđa - dodala je Miljana.

Nakon ovih saznanja po imanju se brzo proširilo koje je navodno zanimanje Danijela, Čorba je u nameri da sazna istinu pitao Višić ali je on negirao da je ikada radio  kao poštar.

Inače, Mina Vrbaški napustila je rijaliti šou program "Zadruga" zbog toga što je njena baka, za koju je bila mnogo vezana, preminula. Ipak, i pored toga što je bila u žalosti, Mina je ovo vreme iskoristila kako bi se raspitala o svojim cimerima u "Imaginarijumu".

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Darko.

28.02.2021 19:44

A ona je dr nauka ?Pa sta ako je postar zar je to neka sramota?

Dare

28.02.2021 22:19

Mina kaže Miljani da se smiri malo i da ispada da ne može bez sexa??

sneg

01.03.2021 00:30

Šta je to ružno raditi kao poštar, pošten posao. Ona koja se bavila prostitucijom, stvarno sprdnja od devojke. Njemu se mogu druge stvari zameriti, a ovo pohvaliti

Nena

01.03.2021 07:50

Bolje je biti postar,normalno zanimanje nego nazovi starlete,p......... To je sramota da oni prozivaju ljude koji posteno zaradjivaju platu.