Oglasila se Monikina porodica: Matoroj se ovo što su rekli NIKAKO NEĆE svideti!

Iznenadili sve...

Matora i Monika
Matora i Monika , Foto: Foto: PinkTv/Printscreen

Monika Horvat u rijaliti programu "Zadruga 4" započela je ljubavnu vezu sa devojkom, odnosno sa Jovanom Tomić Matorom. Ovaj Monikin potez iznenadio je mnoge koji je poznaju, s obzirom na to da je ona govorila kako ranije nikada nije imala istopolne veze.

Matora
Matora, Foto: YouTube/Printscreen

 U Beloj kući nalazi se i Filip Car, zadrugar koji Moniku poznaje još od školskih dana. Oni se često pravdaju kako se među njima nije desilo ništa više od prijateljsta, ali ipak im zadrugari u to nisu poverovali. Mnogi ukućani smatraju da su Monika i Filip više od prijatelja, da to kriju, kao i da je Monikina veza sa Matorom zapravo samo igra.

 Tokom nedavne svađe Filipa Cara i Paule Hublin, umešala se i Monika Horvat koja je Filipu poručila da ne razbija ništa i da se smiri "zbog njih dvoje". Ovo je podgrajlo sumnje da između Monike i Filipa nisu čiste prijateljske emocije, već ljubavne.

Sve to potvrdila je i Monikina podrška koja se oglasila i istakla kako su Monika i Filip bili u vezi, kao i da ljubav prema Jovani Tomić Matoroj nije iskrena.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi