Dušica Jakovljević
YouTube/Printscreen
Dušica Jakovljević

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Situacija u "Zadruzi" je malo je reći konfuzna, ali su prošla gotovo tri meseca od zvaničnog početka rijalitija, tako da možemo da kažemo da je rijaliti tek počeo i da sada možemo da očekujemo dinamičniju radnju, kao i da je vreme da mnoge tajne i intrige isplivanju na površinu.

I dok se spekuliše o tome da li će neko od starih zadrugara ponovo ući u rijaliti, radnja u kući se odvija veoma dramatično.

Ove nedelje u Zadruzi imali smo prilike da vidimo novu svađu starih rivala Krisitjana Golubovića i Vladimira Tomovića, Jovana Ljubisavljević dobila je tajnu, šifrovanu poruku od dečka, što će reći da ipak nije kraj njenoj vezi i da Tomović koji pokušava da je osvoji, nije u potpunosti uspeo da sprovede svoj plan. Ono što je mnoge šokiralo je Franovo priznanje da je igrao igru sa Sanjom Stanković.

Dušica Jakovljević

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

O ovome, ali i o mnogim drugim temama, biće razgovora večeras.

Kao što je i pravilo prema rasporedu subota veče u "Zadruzi" je rezevisana za "Pitanja novinara".

To je najavila voditeljka Dušica Jakovljević, koja je na Instagramu objavila da će večeras isplivati mnoge tajne.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

sd

31.10.2020 20:26

Da li će neko od novinara malo Boru spustiti na zemlju? Otrgao se kontroli totalno! Inkluzija Roma na TV Pink uspela 2oo%! Tu je i emisija DNK, kroz koju su prošli svi ! Nemam ništa protiv njih, ali dajte im jedan Pinkov kanal!