Nikola progovorio o privatnom životu pre rijalitija, a zbog ovog detalja svi su pomislili da je varao Sanju Vučić! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Nikola Đorđević
Nikola Đorđević, Foto: Printscreen/Youtube

Nikola Đorđević je bio jedan od gostiju u emisiji "Delegati", a tom prilikom otkrio je do sada nepoznate detalje iz svog života, pa se dotakao i bivše devojke, pevačice Sanje Vučić.

- Nikola, današnja tema jesu neispričane priče, tako da imas čast da prvi ispričaš šta imaš. Hteo si da ispričaš priču iz Guče? - rekao je Janjuš.

- To je vrsta rijalitija. Bio sam na moru mesec dana, a otišao sam na 3 dana. Poneo sam 500 evra. Vratio sma se u ponedeljak, i otišao sam na Dunav, i onda smo se dogovorili da odemo u Guču, u sredu, jer je tada počinjalo. Našli smo neki lokal, poskidali smo rasvetu iz klubova, odneli dole, namontirali. Uzeli smo neko sponzorstvo, neko pivo i uz to smo našli kuću gde smo videli medveda. U šumi je kuća bila - rekao je Nikola, pa nastavio:

Nikola Đorđević

PrntScrn

Nikola Đorđević, Foto: PrntScrn

- Našli smo 26 žena, i 6 muškaraca tada, i svi smo bili u toj kući. Svako jutro je bila žurka, spavaš sa po tri žene u krevetu. To je bilo 2018. Ja našao tu neku devojku u krevetu, bila joj i jedna drugarica, pa sam išao kod druge dve. Posle sam u lokalu našao neku, sa njom sam bežao po pećinama, ovi me tražili - rekao je Nikola.

- Sa koliko žena si tada spavao? - pitao je Janjuš.

- Po tri, dnevno - otkrio je Nikola.

- Šta si radio u Crnoj Gori? - pitao je Car.

- Ništa, ne mogu o tome javno - nasmejao se Nikola.

- A kako je to u Guči bilo 2018, a nisi bio sa Sanjom? - začudio se Car.

Sanja Vučić i Nikola Đorđević

PrntScrn

Sanja Vučić i Nikola Đorđević, Foto: PrntScrn

- Pa da, posle Guče smo se smuvali - rekao je Nikola.

Nakon ove njegove izjave mnogi su postali sumnjičavi, pa se postavilo pitanje da li je Đorđević prevario Sanju ili su se zaista upoznali nakon njegovih letnjih avantura.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ