Tuča u Zadruzi, Tomović davio Đedovića
printscreen
Tuča u Zadruzi, Tomović davio Đedovića

printscreen

Tuča u Zadruzi, Tomović davio Đedovića, Foto: printscreen

Milan Milošević večeras je ušao na imanje, kako bi sa zadrugarima pretresao najaktulenije teme tokom emisije "Pitanja gledalaca". Pokrenuta je tema o odnosu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, a Marko Đedović komentarisao je njihovu vezu. Povela se polemika da li je Vladimir Tomović poražen jer nije uspeo da osvoji njeno srce, a Kariću je to za kratak period pošlo za rukom. Potom je Tomović ustao da da svoj komentar, a onda je došlo do haosa za crnim stolom.

Đedović podsetio je Vladimira da se družio sa osobom koja mu je psovala pokojnog oca. Tomović nije mogao da se iskontroliše kada je čuo da Đedović u negativnom kontekstu spominje njegovog pokojnog oca, te se iste sekunde zaleteo na njega.

Tomović je oborio Đedovića na pod i davio ga pred svima. Zadrugari su bili u šoku i zatečeni takvom situacijom. Muškarci su odmah pritrčali u pomoć kako bi ih razdvojili.

Potom je i obezbeđenje ušlo u Belu kuću kako bi sprečilo da dođe do još većeg sukoba. Đedović se žalio na bolove u leđima i zahtevao da ga izvedu odmah sa imanja.

- Nemojte mi mrtvog oca, pustite ga da počiva! - rekao je Tomović.

Đedović je izveden iz Bele kuće, a Tomović je otišao u spavaću sobu kako bi se smirio.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još

Komentari (3)

Nada

11.02.2021 09:48

Ovako nesto je odavno trebalo da se dogodi Djedovicu jer covek vredja i vredja ! Cudno u svemu tome kako se nista nezna vezano za zivot Djedovica a on o ukucanima sve zna ? Zar decko nije gej ?

mile

11.02.2021 11:30

dva propala novinara ,dva smrada i jos svasta nesta

maja

11.02.2021 11:58

kakao sprecen,kad ga je udario ,on sve udara,a nista diskvalifikacija,a miki iscepio ko cep,