OBEZBEĐENJE U PRIPRAVNOSTI! Neviđeni sukob Tare i Mišela, zapretila mu javno osvetom kad izađu, bahaćenju i užasnom ponašanju Simove nema kraja, reagovao i Ša!

Sukob je eskalirao nakon iznošenja njegovog mišljenja o najnepoštenijim zadrugarima

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube

Za crnim stolom se odvija još jedan sastanak, a zadrugari glasaju ko je od njih najnepošteniji.

Mišel je izneo svoje mišljenje i ko je po njemu najnepošteniji, a Tara je revoltirana ustala i počela javno da mu preti!

- Tri najnepoštenije osobe su po mom mišljenju, Paula, Maja Marković i Tara! Maji neću da stajem na muku, ali znate sve. Paula, zato što je bila sa oženjenim i Tara isto je po meni nepoštena u druženju sa Ša i daje sebi za pravo da priđe blizu, a znaš da je oženjen! - rekao je Mišel.

- Ja radim onoliko koliko on meni dozvoljava, ja preko toga ne idem i on mi daje za pravo! Jako je ružno da se meni nameće kako sam ja previše bliska sa Nenadom. Videćeš ko sam ne ovde nego kada izađemo, ja sve što poželim to i dobijem, otvoreno ti pretim - rekla je Tara.

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube

- Mi se samo družimo, i vama to nije jasno i ja se ovde družim sa ljudima i vi ste ovde bolesni! Mišel, odrastao si ispod kamena i kao penzioner si. Ja se ne mešam u to da se pored tebe šeta toliko devojaka, a tebe nijedna ne zanima. Ja imam činjenice da si muvao Taru, ali sumnjam da si gej - dobacio je Ša.

- Pa, ti imaš pravo da sumnjaš - dodao je Gvozdenović.

- Pa, da, oko tebe ide toliko devojaka, a ti ništa, meni to jeste sumnjivo - dodao je reper.

Više o ogromnoj svoti novca koju je Ivana dobila da uđe na imanje i raskrinka Taru i Ša, pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi