NE MOŽE DA ODOLI! Nenad nakon sramnog pravdanja da između njega i Tare nema ništa, uleteo Simovoj u kabinu dok je bila potpuno gola, ukućani gledali sa nevericom!

Nekoliko zadrugara koji su bili zajedno sa njima u kupatilu, pomno je pratilo šta se dešava i sa čuđenjem gledali Nenadovo ponašanje

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

U ranim jutarnjim satima, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su cirkulisali po kući, a potom je ona otišla da se tušira.

Ša, koji je prvenstveno bio ispred kupatila, odlučio je da uđe unutra. To mu je bilo malo, te je u jednom momentu ušao u tuš kabinu i pridružio se zadrugarki.

Nenad i Tara
Nenad i Tara, Foto: Printscreen/Youtube

Nekoliko zadrugara koji su bili zajedno sa njima u kupatilu, pomno je pratilo šta se dešava i sa čuđenjem gledali ponašanje Nenada, koji se nedavno prao zbog prisnijeg odnosa sa Tarom, a sada ulazi u kabinu u kojoj je Simova gola ogrnuta peškirom.

Više o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, koji ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem u rijalitiju, pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  07/03/2021 - 10:28
  Mislim da je Sha veoma los glumac u dogovoru sa Tarom sve ovo radi. Sigurna sam da su oni u spoljnom svetu intimni ali pred kameram se pogubio i vise nezna sta radi - koji otpad su oboje !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi