Ša sa suprugom Ivanom
PrntScrn
Ša sa suprugom Ivanom

PrntScrn

Ša sa suprugom Ivanom, Foto: PrntScrn

Naime, osim što namerava da podnese tužbu za razvod, Ivana planira i da na sudu zahteva da joj pripadne imovina koja je u zajedničkom vlasništvu.

Osim stana i kozmetičkog salona, Ivana i Nenad u svom vlasništvu imaju i kafić, koji se nalazi u blizini njihove zgrade, a reperova supruga namerava da potražuje i tu nekretninu.

- Ivana je potpuno razočarana zbog svega što joj je Ša priredio u „Zadruzi“. Bilo joj je teško dok je mesecima gledala svog zaljubljenog supruga kako se svađa i miri sa Tarom i kako je spreman da se potuče sa svakim ko mu pomene njihov odnos. Ali, najviše ju je razočarala činjenica što ne želi sebi da prizna da gaji osećanja prema Tari, te mu je zbog toga preko Mine Vrbaški poručila da želi razvod - priča naš izvor i dodaje:

- Tada se iselila iz zajedničkog stana, odlučna da se u miru i sporazumno rastane od Nenada, ali ni tu nije bio kraj njenim mukama. Ša je izgubio kontrolu čim je čuo poruku, a u jednom trenutku je čak počeo i da je proziva i ogovara sa ostalim zadrugarima. Pričao je kako ga je Ivana ponizila time što mu je posredno poručila da je kraj, te da ne razume zašto je to uradila... Danima je pominje u „Zadruzi“, a onda ode kod Tare i legne sa njom u krevet - priča naš izvor i objašnjava da je Aleksićeva tada odlučila da potpuno promeni taktiku i da svog supruga nauči pameti.

- Udariće ga po džepu jer će ga to najviše zaboleti. Ne samo da će tražiti zajednički stan, već namerava i da zahteva i kozmetički salon u kojem radi, ali i kafić, koji je u njihovom vlasništvu - rekao je izvor na kraju.

PROČITAJTE JOŠ: