OVO SE NEĆE DOBRO ZAVRŠITI Nakon što je Tara pokrenula lavinu došlo je do sukoba dva najveća rivala, obezbeđenje reagovalo (VIDEO)

Haos u Beloj Kući ne jenjava

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

Tara Simov je pokrenula lavinu kada je prokomentarisala koja je ženska zadrugarka oralno zadovoljavala Kristijana, ali ona nije smela da to ponovi i tokom igrice, pa se opravdala na sledeći način:

- Kada je bila ona svađa, ja sam rekla bolje da ne kažem ko je tebi p. k. i zato je Ivana meni to rekla, ja nisam htela da komentarišem tu temu, onda je Vladimir rekao da imam pravo da zamolim, Mića mi je rekao da nisam ja produkcija da odlučujem o čemu će se pričati ili ne. Ja sam rekla da neću da se svađam sa tobom, obećala sam mojima. Ivani sam rekla da mi nikada to nisi rekao - pričala je Tara.
- Rekla si toj osobi, slušali smo te, ženo, pomno! - ubacio se Tomović.
- Ja ne mogu da pričam od vas! - urlala je Tara i počela da histeriše i baca sve što je stigla, pa je napustila Belu kuću.
U sve je bila umešana i Aleksandra Nikolić, na koju je Tara pokušala da svali svu krivicu, zbog čega su i one došle u međusobni okršaj.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Printscreen

Međutim, tu nije bio kraj, odmah nakon Tare, sukob sa Kristijanom produbio je i njegov najveći rival, Vladimir Tomović:

-Da vam objasnim jednu stvar, da je ona bila transparentna i da je rekla da je lagala, moje namere nemaju veze, da je ona rekla da je lagala, sve bi bilo drugačije - urlao je Tomović.
- Iskoristio je priliku da zabije Kristijanu - dobacila je Zerina.
- Ja ću vam reći jednu stvar koju niko nije primetio, pošto vi ne znate, ja sam primetio, i dok je ova gungula, ja imam odgovor, Ivana je postavila pitanje, a niko se nije setio da pita Ivanu da li sam ja rekao njoj da postavi pitanje, a možda baš jesam i da sam toliko kvaran da jesam - odbrusio je Tomović.

Pogledajte OVDE ko bi mogao da napravi dar mar ako uđe u rijaliti

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi