Nenad Lazić Neca
E-stock
Nenad Lazić Neca

E-stock

Nenad Lazić Neca, Foto: E-stock

Nenad Lazić Neca, kontroverzni učesnik „Zadruge“, otkrio je nedavno da je imao teško odrastanje, da je izgubio starijeg brata pod nerazjašnjenim okolnostima, ali i da je bio očevidac ubistva dok je sa porodicom živeo u azilu u Nemačkoj. Osim toga, Neca je kroz suze priznao da je često bio žrtva verbalnog zlostavljanja zbog svog seksualnog opredeljenja, a u razgovoru za Alo!, njegov brat Predrag ispričao je da se zbog Nece često svađao i tukao sa ljudima.

Peca Lazić

Instagram

Peca Lazić, Foto: Instagram

- Tačno je da smo otišli u Nemačku iz materijalnih razloga i da smo bili u raznim prihvatilištima. U jednoj od tih ustanova Neca je video ubistvo, jezivu scenu kada su se dvojica tukla i jedan je drugog ubio. Imao je psihičke traume zbog toga, dugo se oporavljao, a na kraju je dobio i psorijazu - rekao je Peca na početku razgovora za Alo! i istakao da je oduvek branio svog brata.

- U školi, u prihvatilištu, gde god su napadali mog brata, a da sam ja video, našao sam se tu da ga odbranim. I dan danas branim svog Necu kada mu dobacuju na ulici. Uglavnom su to uvredljivi komentari na račun njegovog seksualnog opredeljenja. Verbalno uđem sa nekim u sukob jer ne mogu da trpim da neko mog brata blizanca vređa, a ponekada se desi da fizički nasrnem na osobu koja ružno govori o mom bratu - rekao je Peca na kraju razgovora za Alo!.

Podsetimo, Neca je šokirao zadrugare kada im je ispričao sa kakvim se sve problemima se suočavao tokom odrastanja.

- Moj pokojni brat Danijel se igrao sa lovačkom puškom sa jednim komšijom. Ne zna se šta se tada tačno dogodilo, osim da je Danijel pao i nakon toga bio par dana u komi, da bi ubrzo i preminuo. Nije utvrđeno od čega, imao je otvorene rane na glavi i izliv krvi na mozak. Tokom odrastanja, brat i ja smo doživljavali svašta od dece. Pričali su nam ružne stvari i lupali šamare - ispričao je između ostalog Neca.