Jovica Putniković
Alo!
Jovica Putniković

Alo!

Foto: Alo!
Maja Marković

Youtube/Printscrn

Foto: Youtube/Printscrn

Međutim, Jovica je nkon užasne saobraćajne nesreće više puta operisan, te je i dalje u bolnici sav u gipsu, a kako saznaje naš portal Srbija Danas, sinoć mu je operisana ruka, a pre nekoliko dana i kičma.

Najbolja prijateljica Putnikovića, Jelena Krunić je besna otkrila da se lično čula sa bivšim zadrugarom, i da mu je rekla sve o Majinom i Alenovom odnosu, budući da on ništa nije znao, jer nije mogao da prati u teškom stanju "Zadrugu":

Jovica Putniković

Printscreen

 Foto: Printscreen

- On ne može da drži telefon, sestre njegove su mu stavile na grudi ja sam mu pričala i on je odgovarao. Jedva priča, na trodonima je (lekovi protv bolova). Malopre sam se čula sa njim. On ništa nije znao, sve sam mu rekla. Operisali su mu kičmu pre nekoliko dana, sinoć ruku (plač), bori se bukvalno sa životom, na sve ovo smradulja uradi ovo. Mamu joj j*bem smrdljivu. Rekao m je: "Ja se ovde sa životom rastavljam, a ona tako tamo..." Nije ništa znao. Nije znao. Celo jutro plačem - rekla je Jelena, pa dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Jan 3, 2020 at 10:29am PST

- Niko mu ništa nije javio. Rekao je da ga je izgubila totalno. Znam koliko ju je voleo, koliko ju je izvukao iz g*vana. Doveo je iz Kovina da živi u centru grada, bre, zube joj uradio, s*se joj stavio, obukao je za 5 ili 3 hiljade evra. Dečko ne zna gde se nalazi, Znaš kako priča, pod trodonima. Gotovo je, izgubila ga je, rekao je: "Ona je mene izgubila". Jer se ovo dešava dugo, ne samo juče, to traje. Neće da se oglašava i da joj se javi na poziv. J*bem li joj mamu, ti ćeš da budeš pevačica, bićeš ti moj k*rac ćeš biti pevačica. - zaključila je Krunićka.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nada

09.10.2020 19:41

I sta sada Krunicka ? Tvoj prijatelj zna "kako se vozi motor" tako da je za nesrecu sam kriv. Sto se Maje tice mlada,lepa i da ga ceka - koliko ? Surovo jeste ali zivot ide dalje ! Nemoj ti da budes drveni advokat !

Jasna

10.10.2020 14:39

Kada je neko u takvom stanju, kada mu je tesko ne pricaju mu se stvari koje ga pogadjaju.Pravi prijatelji pricaju samo lepo da bi mu dali volju za zivotom. A ti Kruniceva?