TOMOVIĆ IZGOREO OD BESA Nakon drame sa Kristijanom Crnogorac poludeo: Izlomio sam sve oko sebe zbog njih, dosta je više! (VIDEO)

Ne može da ćuti više

Vladimir Tomović
Foto: Dejan Briza/Alo!

Nakon razgovora sa Alenom Hadrovićem, Vladimir Tomović je počeo da priča sa Ivanom Marinković na garnituri. On ju je prvo posavetovao da se ne svađa sa Ivanom Šašić i Anđelom Rankovićem, a zatim počeo da priča o svom problemu sa Jovanom Ljubisavljević, na koju je ljut zbog Kristijana Golubovića

- Nemoj da budeš opajdara. Ne mislim da si opajdara. Šta si im sve rekla... J*bem ti ovo, ono - savetovao je Vladimir.

- Nisam to rekla, kunem se - pravdala se Ivana.

vladimir tomović
Foto: Printscreen/Instagram

- Ma sto posto. Jedite g*vna. Da vređaš žene koje mogu majka da ti budu i njega koji ti je momak - nastavio je Tomović, pa progovorio o Jovani i Kristijanu:

- Ja sam slomio sve iznad kreveta u toku emisije. Završila je svaku priču, rekla je da njemu veruje najviše. Veruj čoveku koji je 25 godina robijao. Svaka čast, o njoj mislim sve najbolje. Nemam 18 godina, nego 38. Ovde mi je najbitnija lojalnost. Truje je protiv mene, svaki dan - govorio je Vladimir.

Povezane vesti

 • Korisnik: sd
  30/10/2020 - 11:02
  I nama je dosta njega! Mrzitelj žena, sve ih je izmanipulisao, a izdigao najgoru, koja mu je zabola nož u leđa! Imao je taktiku od ulaska (sa Milicom), ali sve mu se izjalovilo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi