Toma Panić
Alo!
Toma Panić

Alo!

Toma Panić, Foto: Alo!

Toma Panić umorio se od uloge vernog muškarca posvećenog svojoj nevenčanoj supruzi Nadeždi Biljić i sedmomesečnom sinu Longu i javno je priznao da je zaljubljen u cimerku Paulu Hublin.

Nevernog Tomu ljubavnica je navela na ovakav potez zapretivši da će ga ostaviti ukoliko nastavi da krije njihovu ljubav i ne prizna da je do ušiju zaljubljen u nju.

- Paula i ja smo zahtevali zadatak da se ljubimo i mazimo pred svima kako bismo pravili rijaliti priču samo da bismo nekako uspeli da se operemo od emocija koje smo imali jedno prema drugom. Svestan sam šta smo napravili i da sam izgubio Nadeždu, ali pred svima priznajem da sam zaljubljen u Paulu i da nisam uspeo da se obuzdam. Ne zanima me šta će ko reći, sin mi je previše mali da bi bilo šta osećao i znao. Nadežda je patetična i pokušava da izazove sažaljenje, pa zato i priča da Longo reaguje na njeno loše stanje, tugu i suze. Paula mi je devojka, neka sam najgori - istakao je Panić i pokrenuo lavinu uvreda svojih cimera koje je još više pogoršao bezosećajan stav njegove ljubavnice Paule.

Nadežda Biljić i Toma Panić

Youtube/Printscrn

Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Youtube/Printscrn

- Kada bih rekla da mi je žao deteta ili Nadežde, slagala bih. Nemam empatiju prema ljudima koje ne poznajem, a to dete je previše malo. Verujem da je napolju haos, ali imam emocije prema Tomi i gledam samo sebe i šta mi odgovara. Ostaćemo u ovome, ma šta vi o tome mislili. To je naš a ne vaš život i baš me boli uvo što to osuđujete - izjasnila se zadrugarka.

Iako slomljena, Nadežda je odlučno rešila da stavi tačku na odnos sa nevenčanim suprugom, pa kratko prokomentarisala javnu preljubu.
- Rešila sam da okrenem novi list, krenem svojim putem i ostanem fokusirana isključivo na svog sina. Neka im je sa srećom - rekla je Biljićeva za „Alo!“. 

Pročitajte još: