"BORIM SE" Nadežda Biljić u nikad lošijem zdravstvenom stanju!

Skrhana od bola

Nadežda Biljić
Foto: Printscreen/YouTube

Nadeždi Biljić se od stresa zbog situacije u Zadruzi između supruga Tome Panića i Dragane Mitrović pogoršalo zdravstveno stanje.

- Lošije sam nego što treba, izgubila sam apetit, a to ne smem jer primam insulin. Sve ovo me je pogodilo više nego što treba, emotivna sam, sve preuveličam u glavi pa pogoršam stanje. Kažu da je dijabetes bolest 21 veka, nije sad to toliko strašno, borim se i dovešću ja to u red - priča ona a “Blic” i dodaje da sin Longo, koji ima zdravstvene probleme jer je prevremeno rođen, uskoro ide na kontrolu:

- Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Ići ćemo na kontrolu uskoro, da vidimo šta dalje, za sada eto, jede pomoću sonde. Malo je počeo da jede na kašičicu, mleko. Biće to dobro, napreduje. Već vidim i da voli da sluša muziku, veseli se, i inače je veseo. Posvećeni smo mu svi i pratimo stanje, sad ćemo da vidimo kako će kontrola proći.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  24/09/2020 - 19:34
  Glavu gore i ne predaj se jer si tom malom bicu potrebna. Neke stvari ne preuvelicavaj i bice ti bolje. Kada sve to prodje videces da sam bila u pravu. Toma te voli i on je tamo da zaradi za porodicu a ti ne uzimaj sve k srcu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi