Nadežda Biljić, Toma Panić
Printscreen
Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Naime, svekrva ju je optužila da namerno otežava njenom sinu boravak u rijalitiju i da ga tako povređuje, iako on, kako kaže, nije ništa strašno uradio time što se ljubio sa cimerkama Paulom i Aleksandrom.

Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Printscreen

- Skrhan bolom i povređen. Ne podržavam poljupce, ali čemu ovoliko da mu se nabija osećaj krivice. U rijaliti je ušao zbog deteta, nije sa svojim sinom kako bi obezbedio novac. Svakim danom mu se otežava, ali će mu mnoge stvari biti jasne kada izađe. Tada će znati istinu - poručila je Slavica Panić snajki, dok joj ova nije ostala dužna.

- Pokaži ko si svom sinu, kojim godinama manipulišeš i pokušavaš da nas razdvojiš. Ljubomorna si na sve i svakoga kao da nemaš i drugo dvoje dece. Zaslužio je svaku suzu koju je prolio jer, dok naše dete plače za njim, on se u rijalitiju kurva - rekla je Biljićeva i nastavila:

Nadežda Biljić i Toma Panić

Youtube/Printscrn

Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Youtube/Printscrn

- Kada nismo imali šta da jedemo, ti si išla po kafićima, utezala se i fotografisala za društvene mreže, dok ti je trudnoj snaji bio prazan frižider. Moguće je da si edipovka, zaljubljena u svog sina. Krivo ti je što više nisi jedina žena koju voli. Bolesna sam, a vi se zaje*avate sa mnom i opravdavate njegovo ponašanje - izjavila je Biljićeva. 

Pročitajte još:

Komentari (3)

Jelena

14.10.2020 08:30

Njena mašta može svašta. Uskoro će da izjavi da je i dete zlostavlja.

alek

14.10.2020 09:57

"bolesna sam pa bolesna sam"... Zeno,kapiram i zao mi je,ali konstantno potencitas jedno te isto i kako nisi bolesna za ovolike komentare?! Ako si bolesna toliko kao sto kazes,lezi malo i odmori,ne budi svaki bogovetni dan prisutna u medijima...

Kaja

14.10.2020 13:21

Strasnooo, sta reci, budaletina