Monika Horvat
Printscreen/YouTube
Monika Horvat

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube
Monika Horvat

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

 - Nemam momka! Ona jeste udata, ali mi smo bile u prijateljskom odnosu, njen muž je mene primio u kuću, oni su liberalni i nisu zatucani. Dakle, ima ljudi koji su drugačiji i liberalni, to nije prevara, njen muž je znao i razumeo je to, kao i što svaki moj momak mora da bude obavešten o tome i da zna, i ko hoće da bude sa mnom mora da zna da ja volim i žene. Nas dve smo se upoznale u Dubrovniku i otpočele smo vezu, ona je počela da me muva i bilo mi je simpatično i ja sam se prepustila tome. Družili smo se i bila sam sa njenim mužem i detetom, lepo smo se družili, a to vama možda nije normalno meni jeste. Ona je imala 40 godina, a on 80 i multimilioner je - rekla je Monika.

- Meni je Monika rekla sve do detalja - dodao je Mića.

Monika Horvat

Printscreen/Youtube

Monika Horvat, Foto: Printscreen/Youtube

- Što se tiče njene sestre, to je bilo prošle godine, ja sam sa tom devojkom ostala u kontaktu, kao drugarice. Nije ništa bilo između nas, ali je zanimljivo. Bile smo zajedno tri dana, i moja sestra je bila sve vreme sa nama i zajedno smo bile u apartmanu i ja sam nakon dva dana saznala da je to nena sestra i bilo nam je jako neprijatno! Nakon festivala, mi smo otišle na putovanje zajedno i sestra se naljutila na nju jer joj nije odobravala. Mojoj sestri je bilo čudno sve, imale smo i situacije sa njom, a ovo sa Matorom da pojasnim znaš sve, možda sam igrala igru i ja sam doktorka rijalitija. Ovo je vama sve čudno, ali to je moj život ja sam svašta radila. Ja sam se našla sa njom u Amsterdamu, jer smo htele da se bolje upoznamo i bile smo tri dana zajedno - dodala je Monika.

Podsetimo, Monika Horvat je bila u kratkoj vezi sa Jovanom Tomić Matorom, ali su raskinuli usled raznih neslaganja. Matora je u više navrata isticala kako je Monika skroz njen tip i da ne postoje neki privatni razlozi bila bi sa njom sto posto.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: