Jovica Putniković
printscreen/Youtube
Jovica Putniković

printscreen/Youtube

Jovica Putniković, Foto: printscreen/Youtube

Nekadašnji zadrugar, Jovica Putniković još uvek se nalazi u bolnici gde ima operacije kako bi mu se zdravstveno stanje, nakon teške saobraćajne nesreće, saniralo.

Njegova sestra ogorčena je na Jovičinu verenicu Maju Marković, koja je u Zadruzi u prisnom odnosu sa Alenom Hadrovićem. Ona je otkrila u kakvom je Jovica stanju sada.

"Meni je Joca zabranio da dajem bilo kakve izjave, inače bih vam sad svašta rekla. Moj brat je do prošlog ponedeljka gledao rijaliti, ali je operisao kičmu jer je imao hematom koji mu je pritiskao kičmenu moždinu zbog čega nije osećao noge. Stavili su mu šipku u butnu kost i operisana mu je desna ruka, u kojoj sada ima šinu", otkrila je ona.

"Ja Maju poznajem dobro, oni su godinu dana zajedno, žive zajedno i moj brat Joca gaji njeno dete. Njen bivši muž ne daje nikakvu alimentaciju za to dete, Joca izdržava njeno dete, kupuje mu garderobu i čuva ga. Dete je trenutno kod Majinih roditelja. Ona u "Zadruzi" uopšte ne spominje dete", dodala je ona za “Star”, a prenose mediji.

"Zato ne možemo da verujemo šta ona radi. Ja joj želim sve najbolje ako smatra da je ovo bolje za nju, mislim samo ovo nije način, čisto zbog Jocinog stanja je mogla malo da ukoči. Pa i da nije povređen, da li bi bilo u redu da se sa nekim javno muvaš u rijalitiju, dok ti verenik to gleda.”

Pročitajte još