OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 4! Mislili su da mogu sve da sakriju i da prevare narod, a sad je istina izašla na videlo, Ša i Tara su bili intimni, izolacija gorela od strasti!

Ovaj kontraverzni dvojac ne prestaje da šokira svojim ponašanjem, a ova činjenica iznenadila je mnoge

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

Maja Marinković i Nataša Radan nalaze se kod Drveta mudrosti, prvi put zajedno, a Marinkovićeva je odmah na početku priznala šta ju je poremetilo:

- Ja sam malo poljuljana emotivno, od jučerašnjih klipova i pesama. Nisam ja to namerno uradila, dala sam sebi za pravo da se onako ponašam, ne znajući da će onako ispasti. Čorba mi je rekao da me je namerno pravio ljubomornom sa Teodorom. Potrudiću se da takve stvari više ne radim - počela je Maja.

- Kod mene nema ništa novo, samo me je povredila ona situacija i svađa sa Nenadom, ali sve prođe, biće bolje - rekla je Nataša.

Drvo mudrosti ih je, zatim, pitalo za neku tajnu:

Nataša Radan/Maja Marinković
Nataša Radan/Maja Marinković, Foto: youtubeprintscreen

- To je bila moja ideja. Želela sam da se poigram, pa da zatražimo novu pesmu Mensura - rekla je Nataša.

- Da samo ne bude da sam ja upletena u celu priču, iako bih volela da čujem, mi smo u super odnosima - dodala je Maja.

- Pre Mininog odlaska, Tara mi se poverila da je bila intimna sa Nenadom u izolaciji, da ju je dodirivao, to je prva tajna. Ona je rekla da će sve da porekne, kako ga ne bi izgubila - priznala je Nataša, pa dodala:

Podsetimo, Nataša i Ša su jutros imali svađu i fizički kontakt, detaljnije o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Reper i Tara i pored oglašavanja njegove žene nemaju nameru da prekinu njihovo blisko druženje ili vezu kako je i sama Simova priznala, šta li će se desiti u budućnosti ostaje da vidimo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi