VRATILA SE NIKAD JAČA! Mina Vrbaški potrčala u zagrljaj Caru, ovaj emotivan trenutak i prve reči koje mu je uputila će vas raznežiti, a zadrugarima je najavila rat!

Intrigantna riijaliti učesnica ponovo se nalazi u imaginarijumu, a ono što sledi od nje se potpuno očekuje, zadrugarima neće biti dobro

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: youtubeprintscreen

Nakon smrtnog slučaja, Mina Vrbaški se upravo vratila u Belu kuću, a zadrugari su odmaj dotrčali da se pozdrave sa njom.

Zadrugari su bili oduševljeni što je vide, a onda je izjavila kako joj je sve nedostajalo. A potom je ušla u hotel i susrela se sa Filipom Carom koji tamo boravi jer je omiljeni zadrugar ove nedelje.

- Čula sam kada si pričao da ti nedostajem na ruletu, imam srećne ruke - rekla je Mina Caru

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: youtubeprintscreen

Podsetimo, Car je nekoliko puta izjavljivao da mu Mina nedostaje, a njihov susret bio je nabujan emocijama i vrelim zagrljajima. Da li je ovo znak da će pasti pomirenje, ostaje nam da vidimo, ali je Mina odlučila da se obračuna da svim zadrugarima.

Mina je zadrugu napustila zbog sahrane bake, a kako se za to vreme bahanalisala i provodila pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Mina je osoba koju su svi zadrugari okarakterisali kao osobu koja svima zabode nož u leđa, vratila se u rijaliti puna informacija, na koga će prvog krenuti ostaje da vidimo.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi