Mensur
YouTube/Printscreen
Mensur

YouTube/Printscreen

Mensur, Foto: YouTube/Printscreen

Ajdarpašić nije krio bes zbog uznemiravajućih optužbi aktuelne zadrugarke, pa je osuo paljbu po bivšoj devojci i optužio je da mu smešta priče o zatvoru.

- Ljut sam što sam odlukom da ikada budem sa Minom sebe doveo u situaciju da objašnjavam gnusne laži kakva je ta da sam je fizički zlostavljao i tukao. Sama pomisao na to da bijem žensku osobu mi je gadna, a ta bednica izjavljuje da sam ono čega se najviše gnušam. Od toga ne postoji gore i strašno je što uopšte moram da se oglašavam tim povodom- rekao je Mesnur, pa istakao da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

Mina i Mensur

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Jedina sreća ove nesrećne priče je da su optužbe da sam nasilnik protiv kog se vodi krivični postupak, lako proverljive. Nikada je nisam zlostavljao, tukao, na bilo kakav način maltretirao niti sam je izbacivao iz kola usred autoputa. Protiv mene se ne vodi niti jedan krivični postupak, pa ne znam kako neko može tako da laže na nacionalnoj televiziji o tim stvarima. Svako ko želi može to i da proveri u MUP-u. Verujem da je za ulogu žrtve koju igra potrebno da od mene napravi agresivca, ali to joj neće poći za rukom, ma koliko se trudila. Odavno sam zatvorio tu priču, krenuo dalje i posvetio se poslovnim idejama i projektima. Da se ne radi o tako osetljivoj temi, ime joj ne bih spomenuo kao što i nisam do sada - zaključuje Ajdarpašić za Alo.rs.

Podsetimo, njihova veza je bila turbulentna od samog početka a nakon raskida je Mina ušla u "Zadrugu 4" i počela da iznosi sav prljav veš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Romano

20.11.2020 06:17

Ne treba nam stranac bokser nasilnik.