Miljanini jecaji za Zolom odzvanjali Šimanovcima, ali se zbog jedne stvari ipak zaklela u sina da se nikada neće pomiriti sa njim (FOTO)

Alo.rs/M.A. | vip 2021-03-03 19:11:09 2021-03-03 19:11:09

"Ona bi želela da budemo zajedno, ali nije svesna situacija. Da samo guramo probleme pod tepih. Kada bismo imali normalan odnos, kao danas, ona bi bila srećnija", poručio je Zola.

PrntScrn

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola prepričavali su utiske od prethodne noći. Naime, njih dvoje provode vreme u izolaciji, jer su potrčci ove nedelje.

- Šta se dešavalo sinoć u izolaciji? - pitala je Paula.

- Ja sam legao, čuo autić i haus muziku, razbudio sam se. Onda sam osetio hladnoću. Kad sam provalio o čemu se radi, shvatio sam da su vrata otvorena. Posle je legla u krevet - rekao je Zola.

- Miljana, da li bi volela da se pomiriš sa Zolom, reci nešto što si prećutala? Zbog koga si plakala? - pitali su Paula i Bora.

- Nemam komentar. Ja do kraja rijalitija neću progovoriti sa njim, zaklela sam se u porodicu i sina. Bićemo zajedno, on neka priča, ja ću samo gestikulacijama - odgovorila je Kulićeva.

- Ona bi želela da budemo zajedno, ali nije svesna situacija. Da samo guramo probleme pod tepih. Kada bismo imali normalan odnos, kao danas, ona bi bila srećnija. A napolju, ako nam je suđeno... - rekao je Zola, pa izašao iz emisije, a Miljana je krenula da plače:

- Što plačeš, zašto kriješ emocije? - pitala je Paula.

Miljana nije želela da priča na ovu temu, ali je naručila Cecinu pesmu "Šteta za mene", u kojoj se pronalazi.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više