Miljana Kulić
Printscreen/Youtube
Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

Počela su pitanja novinara, a prvo pitanje imao je Darko Atanasijević za Miljanu Kulić.

Kome u Beloj kući najviše smeta tvoja veza sa Danijelom i to što si svoje raspoloženje vidno promenila na bolje?

- Vodiću se pitanjima gledalaca i klipovima, moja veza smeta Neci na prvom mestu, Ani Bulatović, Maji Marinković, Alex, Milici Kemez i Sanji - započela je Miljana.

Necu si stavila na prvo mesto, što baš njega?

- Danijel i ja smo nerazdvojni, skoro dvadesetčetiri sata smo zajedno, on je tu situaciju iskoristio da mu se približi preko mene. Meni je prvo bilo žao, ima devetnaest godina, prvi put je u rijalitiju, ali posle sam shvatila da on voli da ga psuju i vređaju, prisetimo se šta je radio Bori - nastavila je Kulićka.

Miljana, da li misliš da Neca koristi istu taktiku sa tobom i Danijelom, kao što je koristio i sa Borom i Milicom?

Miljana Kulić

Printscreen/Youtube

Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube

- Da, mislim da je to takitika, a meni je to žalosno, žalosno mi je da se neko sa toliko godina ponaša tako, ali on to očigledno voli i uživa da ga neko ponižava - rekla je ona i dodala:

- Mnoge ga žele, a ja ga imam. Neka ga muvaju i spopadaju, ja nemam problem sa tim, sigurna sam u sebe - rekla je otresito Miljana.

Miljana se osvrnula i na Sanju, Milicu i Alex i rekla: - Ja nisam svetica, daleko od toga, ali nisam devojka koja fejkira vezu dve godine i glumi da je lezbejka, i sve to iz koristi. Takođe, mene ne povezuju sa prostitucijom i Bujanovcem - rekla je ona.

- Što se tiče Ane Bulatović imam samo da kažem da meni ne može da morališe devojka koja je bila sa oženjenim muškarcem - zaključila je ona.

Danijel i Aleksandra

Printscreen/Youtube

Danijel i Aleksandra, Foto: Printscreen/Youtube

Danijel je dodao da ga Alex gleda konstantno, i da želi s*ks sa njim.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: