Miljana i Danijel
Printscreen/Youtube
Miljana i Danijel

Printscreen/Youtube

Miljana i Danijel, Foto: Printscreen/Youtube

Burna nedelja ostala je iza zadrugara, a jedna od glavnnih tema na velelepnom imanju je svakako odnos Miljane i Danijela.

Novinari su pitali Kuličevu da objasni kako izdržava bez se*sa sa Danijelom i šta se dešava između njih kada niko ne vidi, a njen odgovor je zadrugare nasmejao do suza.

- Ja sam htela, međutim on me je odbio uz objašnjenje da neće da me iskoristi, i da me poštuje. Meni se to jako svidelo, baš mi prija što me poštuje. Međutim, ja sam čula da je homose*sualac i ja sam to morala da proverim -  rekla je Kulićka i dodala.

- Pa, mi smo tako ležali u krevetu, ja se jedva suzdržavam, ja kad se poljubim sa njim nije mi dobro. Ja sam iskoristila trenutak kad smo ležali zajedno, ljubili se i spustila sam ruku dole i osetila sam - rekla je ona, a na pitanje šta je osetila usledio je šok odgovor.

Miljana i Danijel

printscreen

Miljana i Danijel, Foto: printscreen

- Osetila sam, znate na šta mislim...reakciju - dodala je kroz smeh Miljana, a ni Danijel nije ostao bez odgovora.

-Meni se*s jeste bitan, ali mi nije najbitniji. Ja Miljanu jako poštujem i cenim, i sa njom želim ozbiljnu vezu. Imaćemo se*s za dve, tri nedelje - zaključio je Danijel.

Miljana je na kraju dodala da Danijel i Zola ne mogu da se porede, da su nebo i zemlja, rekla je da joj je Danijel odmah pružio ljubav i pažnju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: