Miljana Kulić
Foto: Youtube/printscreen
Miljana Kulić

Foto: Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Naime, kako je za „Alo!“ ispričao izvor blizak rijaliti učesnici, Miljana je pre nešto više od dva meseca saznala da je ponovo u drugom stanju, ali je zbog narušenog odnosa sa svojim dečkom odlučila da ne zadrži dete. Zbog toga je, u strogoj tajnosti, posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu gde je prekinula trudnoću.

Miljana Kulić i Zola

Foto: Alo

 Foto: Alo

- Kada je saznala da je ponovo u drugom stanju, Miljana je bila očajna pogotovo jer je prošlo samo nekoliko meseci otkako je prvi put abortirala Zolino dete. Plašila se da kaže svojim roditeljima da je ponovo trudna jer Marija i Siniša od starta ne odobravaju njenu vezu sa Zolom i za njega imaju samo pogrdne reči. Zola je bio jedini kojem je rekla da je ponovo zatrudnela, a nakon dugog razgovora, oboje su se složili da nisu spremni za bebu - priča naš izvor i otkriva:

- Njihov odnos u tom periodu nije bio dobar, često su se svađali i javno vređali, a na kraju su imali i buran raskid. Upravo u tom periodu, Miljana je otišla na abortus, koji je izvršila u strogoj tajnosti - kaže naš izvor i dodaje da Miljanina porodica nije saznala šta se desilo.

Miljana Kulić Zola

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Iskoristila je jednu priliku kada je gostovala na TV „Pink“, a neposredno pre odlaska u studio, Miljana je posetila privatnu kliniku. Roditeljima je rekla da mora ranije da dođe u Beograd kako bi završila obaveze vezane za „Zadrugu“, što njima nije bilo sumnjivo. Pronašla je privatnu kliniku, budući da nije želela da iko sazna da je u drugom stanju, i na njoj je ostala nekoliko sati nakon intervencije, a čim joj se stanje stabilizovalo, Miljana je gostovala u emisiji „Narod pita“ kao da se ništa nije dogodilo - kaže naš izvor na kraju. 

Pobegla iz karantina da bi se kockala!

Miljan Kulić ne krije da ju je dečko Zola navukao na kocku, a nedavno je istakla da je zahvaljujući čvrstoj volji uspela da se odupre tom poroku! Međutim, čini se da je to daleko od istine, budući da je njena mama Marija ispričala da je Miljana uoči „Zadruge“ čak pobegla iz karantina kako bi otišla u kazino. - Miljana je prevarila obezbeđenje u karantinu, molila ih je da je puste da izađe da kupi cigarete. Oni su je pustili, ali su je posle našli u kazinu. I još im je rekla da neće da krene dok je ne isplate dobitak. Katastrofa, ne znam šta je sa tim detetom. Zbog svega što je uradila, što se pomirila sa Zolom, ona je mrtva za nas - ispričala je Marija kroz suze.

Zadruga 4

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Mišel Gvozdenović prijavio je policiji Miljanu zbog proganjanja, a ona je pred ulazak u „Zadrugu 4“ priznala da, uprkos tome, nema nameru da s tim prestane. - Svi znaju priču da sam ofarbala Mišelovu kuću u roze, a isto tako i njegovog psa vučjaka. Ali sada planiram da ofarbam i njega u roze - poručila je Miljana, a njihov prvi susret bio je više nego buran. - Znaš kako tebe znaju? Ti si onaj omiljeni pevač Miljane Kulić. Oćelavio si od zlobe. Ja ću smršati, ali tebi treba preparat za rast kose - provocirala je Miljana Mišela. Najpre se sa njim žestoko posvađala, a potom je počela da mu peva stihove pesme „Opelo“. - Da li ja to ludim, sve mi je pred očima belo, sad bih da te ljubim, pa nek prave tvoje opelo - pevala je Miljana Mišelu.

Pročitajte još: