EKSKLUZIVNO Bivša zadrugarkina prijateljica otkriva šta je Kemezova radila u Švajcarskoj Milica u grupnjaku s Albancima za 5.000 evra! (FOTO/VIDEO)

Sve potvrdila njena bivša cimerka!

Burna prošlost zadrugarke Milice Kemez postala je glavna tema u „Zadruzi“, a nakon što je „Alo!“ ekskluzivno objavio intervju sa Tanjom Josipović, njenom bivšom poslovnom saradnicom, našoj redakciji se javila Makedonka Katica Sekovska, koja je sa Milicom živela u Švajcarskoj.

U razgovoru za „Alo!“, Katica je otkrila nove, nepoznate detalje iz perioda kada je Milica živela u Švajcarskoj i kada se, kako tvrdi, bavila najstarijim zanatom.

Katica Sekovska
Katica Sekovska, Foto: Instagram

- Milica je radila kao plesačica u jednom klubu u Švajcarskoj, a bila je i ljubavnica gazde tog lokala. Međutim, nije se viđala samo s njim, nego je bila i sa drugim ljudima za novac. Devojci koja ju je dovela u Švajcarsku i koja joj je pomogla da zaradi novac zabila je noć u leđa i preotela joj momka i prebacila ga na svoju sestru Mirelu - počinje Katica priču za „Alo!“ i objašnjava da će život sa Milicom zauvek pamtiti po lošem.

- Svaki dan se sa posla kući vraćala pijana i drogirana. Svašta je radila dok smo živele zajedno - priča Katica i objašnjava da nema mnogo istine u onome što Milica priča u „Zadruzi“. Kako tvrdi, Kemezova je bila sa muškarcima za novac, a njena uža specijalnost bili su grupnjaci.
- Milica konstantno ponavlja priču da joj je novac za salon poslao jedan njen dobar prijatelj iz Švajcarske, a istina je da ju je on plaćao za se*s. Reč je o jednom bogatom Albancu koji je Milici nudio 5.000 evra za grupnjak sa njenom dobrom drugaricom - kaže na kraju Katica.

Koje tri zadrugarke su radile sa Milicom, saznajte klikom OVDE, a šok snimke pijane Milice možete videti OVDE

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Alek
  11/11/2020 - 21:27
  Treba da budemo iznenadjeni,je l'...?
 • Korisnik: Snežana
  11/11/2020 - 17:32
  šta će ova rugoba nego da blati mladu devojku
  • Van Halen @Snežana
   11/11/2020 - 19:42
   Sirota, mlada. Ne mora niko nista da kaze, na licu joj sve pise.
 • Korisnik: Nada
  11/11/2020 - 11:12
  Au brate sta ova isprica ? Milica je svoje zavrsila ako je sve ovo istina a verujem da jeste !
 • Korisnik: ns
  11/11/2020 - 10:27
  Oglašavaju se nekadašnje koleginice, drugarice... nije Milica svetica, ali koliko tu ima ljubomore?! Milica je lepša od svih, prirodno lepa! Pa ni o Ani Korać i drugim damama iz kataloga, koje su prošle kroz zadrugu se nije toliko pisalo!
 • Korisnik: vuk
  11/11/2020 - 09:20
  Hehe bivsa cimerka pouzdan izvor.Sve zna pa cak i tarifu.Valjda im je sastavljala ugovore.
  • zoran52 @vuk
   11/11/2020 - 21:10
   Vuče,napravi i ti anex ugovora pa naplati u naturi.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi