Lazar Jeremić
Alo!
Lazar Jeremić

Alo!

Foto: Alo!

U startu je izjavila da seks pred kamerama neće imati jer je stidljiva. 

Anđela Milenković

Alo

 Foto: Alo

Međutim, „Alo!“ je došao u posed ekskluzivnih fotografija i video-sadržaja koji dokazuju suprotno. 

Anđela ne samo da nije stidljiva već obožava da se tokom seksa snima i fotografiše, a nije joj strano ni da svog partnera oralno zadovoljava u automobilu tokom vožnje.

Na fotografijama i snimcima do kojih smo došli nalaze se Milenkovićeva i Lazar Jeremić, učesnik „Zadruge 2“, koji je ostao upamćen po vezi sa Natašom Moskvom.

Lazar i aktuelna zadrugarka nisu krili da su bili u nekoj vrsti emotivne veze, ali su oboje istakli da su se rastali u neprijateljskim odnosima. Medicinska sestra iz Ćuprije je čak rekla da je spremna da o njihovom odnosu govori i u „Zadruzi 4“ te da će ga raskrinkati, dok on nije želeo da se oglašava tim povodom.

Lazar Jeremić

Alo

Foto: Alo

- Lazar i Anđela su se viđali mesecima, upražnjavali su seks kad god bi se videli i na mestima na kojima to ne bi smeli. I jedno i drugo uzbuđuju opasne situacije, kakva je vožnja automobilom na auto-putu pri brzini od 200 na sat - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak nekadašnjem paru i dodao da je takvih situacija bilo pregršt.

Kako nam je još rekao, medicinska sestra iz Ćuprije obožava da nosi i menja perike, a prilikom seksa neretko oblači i razne kostime.

Da je sa Jeremićem uživala u seksu, potvrdila je i sama Anđela u „beloj kući“.

Lazar Jeremić

Alo

Foto: Alo

- Lazar i ja smo se mesecima je*ali, ali on sa mnom nikada nije koristio pomagala, kao što je to radio sa drugim devojkama - pohvalila se svojim umećem Anđela. 

Pročitajte još:

Komentari (3)

I sta sad

10.09.2020 20:07

Ima l' te koja ga nije izblajbala u kolima?

Medić

10.09.2020 20:58

Gde nađe tog rahitičnog da se s njim snima?Da je bar neki dasa, pa da zna zašto se bruka

masala

11.09.2020 16:21

Au, koliku patku ima ovaj Lazar