Sanja I Matora
Youtube/Printscreen

Naime, Mića kaže da je Sanja na početku volela muškarce i da njihova veza nije bila "slatka" kao što je predstavljena.

- Samo mi Sanja nije bila jasna. Ja sam uvek bio na Sanjinoj strani, a i sada sam. Ali me Sanja zbuni. Matore je ponižava, maltretira, reci joj: "Mrš". Ono što je rečeno pre par noći, ja sam ustao i rekao da stanu malo. Sada spominju ime devojke koja im je jako dobra prijateljica (Ana Korać), dodao je Lepi Mića.

- Ana mi je sve rekla i hvala joj što je bila uz mene. Fanovi nas prate, našli su sliku tog makedonskog igrača, zapratili su se, pa su povukli to. Sanja je okačila sliku sa terase hotelske, pa je skinula sliku kada je krenuo teror, ubacila se Matora.

- Tu sliku je Ana slikala, bile smo u sobi. Dopisivala sam se sa njim, ali te nisam prevarila, odgovorila je Sanja.

- Meni je Matora jasna kao dan, ali Sanja ne. Sanja, sada te pitam, da li ti želiš da imaš vezu sa ženama?, pitao je Mića.

- Sa njom ne. Ne znam da li želim sa ženama. Decu želim da imam, odgovorila je Sanja.

- Ja ti želim da budeš sa muškarcem, da rađaš decu, poručio je Mića.

- Kada smo se Sanja i ja razdvojile, njena majka mi je poslala poruku da Sanja želi da bude sa muškarcem, dodala je Matora.

- Postoje neke stvari koje ja ne želim da iznesem, kao što sam ovu, jer je mene sramota, ja sam bila sa njom. Što mi nisi dala da pročitam prepiske sa fudbalerom? Na moje oči si se dopisivala, oručila je Matora.

- Tad si bila bezobrazna. A što ne kažeš da si se dopisivala sa bivšom devojkom kad sam ja bila u izlasku sa Majom?, pitala je Sanja.

- Ako će ti biti lakše, prevarila sam te, nastavila je Tomićeva.