LJUBILA JE MENSURA, A SANJALA NJEGA Matora otkrila Drvetu mudrosti sve tajne Mine Vrbaški i otkila u koga je zaljubljena sve vreme (VIDEO)

Šta će Mensur reći na ovo...

matora
matora, Foto: Printscreen

Jovana Tomić Matora bila ispovedala se u Rajskom vrtu kod Drveta mudrosti.

- Svašta se dešava, malo se osećam... Kao da se gubim i jako mi je teško. Imam par ljudi koji mi pomažu, ali više ne znam ni da li da se žalim. Loše se osećam. Osećam neku tugu i prazninu. Nije više stvar da li nekoga volim, nego što mislim da bi me neko prodao samo tako. Trudim se da ne padnem. Sama sebi sam dala zadatak da ovo sve prebrodim, znam ko sam i šta sam. Bilo je i gorih stvari u životu od ovoga - počela je Matora.

Zatim je prokomentarisala novonastalu situaciju između Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića:

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović
Mina Vrbaški i Vladimir Tomović, Foto: printscreen

- Nisam želela da izdajem bilo koga. Mina mi je prišla još pre klipa i rekla da se nešto čudno dešava. Posle sam bila u šoku da joj se vraćaju emocije i da uhvati nekada njegov pogled. Kaže da ne može da se obuzda, ne može da izdrži, stalno gleda u njega i njegov krevet. Nikada ona nije bila ravnodušna prema Tomoviću. Sve vreme ju je grizla savest i dok je bila sa Mensurom, sanjala ga je... Vladimir je uvek uz nju i time samo može da ga odgurne - komentarisala je Matora.

BONUS VIDEO:

Sanja je htela da se venča sa Matorom, ali je njen odgovor šokirao, zašto do proslave nije došlo saznajte klikom OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi