DA LI SU UOPŠTE BILE U VEZI? Matora iznela sve najintimnije detalje odnosa sa Sanjom, nećete verovati kada ovo pročitate (FOTO/VIDEO)

Sve crno na belo

Sanja i Matora
Foto: printscreen/Youtube

Iza Sanje i Matore je buran period sa mnogo svađa i suza, ali na Mišelovom i Rialdinom rođendanu taman su se malo stišale strasti, što se moglo primetiti na Matorinom ozarenom licu, o čemu možete pročitati OVDE.

Međutim, izgleda da je Stankovića zaista zakopala tu priču i odlučila da definitivno nastavi dalje, a posebno se nameračila i nikako ne odustaje od Frana. 

Matora joj je posebno zamerila što na njene oči flertuje sa njim i javno govori kako bi sa Pujasom imala se*sualne odnose u rijalitiju, a sa njom nikada nije imala, iz raznoraznih razloga.

- Ti si meni pričala kako ne želiš da mi ližeš pi*ku, a njemu pričaš kako želiš da se je*eš s njim u rijalitiju. Da li si imala se*s sa mnom u rijalitiju, da li si se je*ala sa mnom ovde? Nisi, jer ti je bilo gadno, zato što smo poštovali naše roditelje... A ti meni pričaš ovde kako bi s neki spavala, ma daj molim te... Ja sa tobom nisam imala se*s, znaš li ti šta je se*s, imala si ga ti sa mnom, ne ja sa tobom - rekla je Matora.

Nakon svog tog ubeđivanja, više nije mogla da kontroliše suze.

- Ti meni nedostaješ, da pričam s tobom o nekim stvarima kao drug, da ti se poverim. Možda je meni teško... I ti mene onda sje*eš s tim, to nije normalno! - plakala je Matora dok se Sanja čini poprilično hladno.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi