Marija i Miljana Kulić
Alo.rs

Naime, njoj je dijagnostikovan tumor usled čega je morala da se podvrgne hirurškom zahvatu. Sve vreme, dok je Marija napolju, njena ćerka Miljana Kulić je u Beloj kući i povukla se u sebe. Danima je patila zbog majke, te se čak u jednom momentu ošišala na ćelavo.

U jednom trenutku, Miljana je dobila poziv sa majkom i od tog momenta, ona je druga osoba! Vesela je, igra, peva i aktivna je za crnim stolom. Marija je prokomentarisala svoju ćerku i njeno zadovoljstvo nakon saznanja da joj je porodica dobro.

Miljana i Marija Kulić

YouTube/printscreen

Miljana i Marija Kulić, Foto: YouTube/printscreen

- Ja sam oduševljena zbog Miljane, jako sam srećna što je sada vesela i što je mirna. Kada smo imale poziv, ja sam zvala jednu devojku kako bi me našminkala zbog Miljane, kako bi ona videla da sam dobro. Trenutno nemam vremena da pratim rijaliti, oporavljam se od operacije i otežano govorim, čitam samo načine lečenja kako bih se što pre oporavila i vratila na staro! Moja je najveća želja da ona bude srećna i da ostane tamo do kraja, kao i da postane najbolja verzija sebe i divna majka - priča Marija i dodaje:

- Ona jeste detinjasta, ali sve vremenom dođe na svoje, nama je najbitnije da je ona srećna i da ima osmeh. Na žurki je bila jako vesela i kulturna, ali i lepo i pristojno obučena kao i što sam joj rekla! Ja sam prezadovoljna i najbitnije je da više nije sa Zolom, to je bila velika ljubav sa njene strane ali ju je sputavala u mnogo čemu - zaključila je Kulićeva.

Kako je izgledao video poziv Miljane i Marije pogledajte OVDE.