Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

Pratite početak četvrte sezone rijalitija "Zadruga" uživo na TV Pink i iz minuta u minut na Pink.rs!

21:41 - Posle Kristijana Golubovića, prikazan je profil naredne učesnice - svima dobro poznate Marije Kulić! Srpski Kardašijani, često tako nazivaju jednu od najpopularnijih porodica u našoj zemlji. Marija je poznata po oštrim stavovima od kojih nikada ne odstupa, nema sumnje da će tako biti i u ovoj, četvrtoj po redu sezoni "Zadruge".

Marija Kulić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Prva učesnica je u jednom momentu zaplakala nije mogla da podnese to što je ovog puta u rijaliti ušla bez svoje ćerke. Njene reči dirnule su i Kristijana koji je sedeo kraj nje:

- Miljana se mnogo promenila, jako mi je teško. Na more smo išli Željko suprug i ja, ona  nije htela jer Zola nema pasoš kao da je on najvažniji u celoj situaciji - rekla je Marija, pa dodala:

- Ovo je sramota za jednu majku, ja nemam reči sumnjam da je omađijana. Miljana dete ne gleda umesto da se raduje da kupuje stvari i igračke ona ide u kazino - govorila je vidno potresena Marija Kulić.

Marija Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

21:30 - Prvi zadrugar koji je zvanično predstavljen gledaocima ove noći jeste Kristijan Golubović. On je čovek koji je trećinu života proveo u zatvoru. Kaže da je najbitnije da su mu um, srce i znanje u skladu, a da znanja i priča ima mnogo više od svih zadrugara zajedno. U studiju je dočekan ovacijama!

Pročitajte još:

Komentari (1)

za tvorce vizarne emisije zelja

07.09.2020 05:46

da im deca budu kao ucesnicii učesnici rijalitija