Maja Marinković
Instagram/Printscreen
Maja Marinković

Instagram/Printscreen

Maja Marinković, Foto: Instagram/Printscreen

Naime, na dokumentima piše da, ukoliko bitno izmenite izgled, morate zameniti i svoje lične i putne isprave, kako policija ne bi došla u zabludu da li ste to zaista vi. A kod Maje bi baš imali posla...

- Maja je poslednjih godina na svom licu uradila sve što je mogla. Operisala je nos, iskosila oči, povećala usne i grudi, te potpuno izmenila donju trećinu lica i brade. Takođe, popunjavala je jagodice i uradila potpunu remodulaciju lica - ispričala je za „Alo!“ bliska Majina prijateljica.

Kako nam je rekla, ona je oduvek bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i težila je da bude neko drugi.

- Nervirale su je oči, tačnije oblik... Smetalo joj je što ima tužan pogled i spuštene kapke. Takođe, zubi su joj bili mali i lošeg kvaliteta. Sanjala je blistav osmeh - ispričala je Majina drugarica objašnjavajući nam njen put transformacije.

- Kada je sredila zube, poželela je veće usne. A kada je i njih napumpala, onda je shvatila da joj oblik lica ne odgovara i da joj se ne sviđaju ni jagodice, ni brada. Zbog toga je morala da radi kompletnu remodelaciju nitima, ali i raznim hijaluronskim filerima - dodaje on.

Maja Marinković

PrntScrn

Maja Marinković, Foto: PrntScrn

Na tom putu, kako je istakla, Marinkovićeva nije žalila novac, pa je tako iskeširala na desetine hiljade evra.

- Stalno je govorila: „Želim da ličim na barbiku“, i evo, uspela je. Liči i na barbiku, i na Anu Korać i na mnoge druge lepotice sa Instagrama kojima se divila, ali na sebe više ne liči. Poslednja Majina plastična operacija je bila operacija nosa i ona ju je najviše promenila. Iako se čini da je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, poznavajući je, ne sumnjam da će nakon „Zadruge 4“ opet poželeti da nešto menja - završio je izvor za "Alo!".

Maja Marinković

PrntScrn

Maja Marinković, Foto: PrntScrn

Otac Maje Marinković Taki, za „Alo!“ je priznao da je ćerku podržao u želji da se promeni i bude srećnija, te da je najveći broj operacija, finansirao on lično.

- Samo sam za njene zube dao oko 10.000 evra, a da ne pričamo o drugim operacijama. Poslednjih godinu- dve dana, Maja sama finansira svoje hirove i estetske zahvate, jer dobro zarađuje - rekao je Taki za "Alo!".

Tako da, po izlasku iz rijalitija, Maja ide da menja ličnu kartu, jer je lični opis već promenila. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

06.02.2021 10:10

Glava joj je kockasta i jagodice prenaglasene, vilica kao u konja ali sve bi to islo nekako kada bi i mozak operisala - ne vredi-nemoze !

djoni

07.02.2021 01:47

@Nada - kako ce operisan mozak kad je plastika sve istopila