Luna Đogani Marko Miljković
Alo/Dejan Briza
Luna Đogani Marko Miljković

Alo/Dejan Briza

Foto: Alo/Dejan Briza

- Ova vest je mnogo toga poremetila. Kada smo se verili Marko i ja, nismo planirali da odmah ostanem trudna. Nismo mislili da će to tako da se desi, jer sam ja imala ginekoloških problema, rečeno mi je da se čuvam i pazim. Ja sam htela da snimim spot i pesmu i nastavim muzičku karijeru, ali evo Bog mi je dao znak da možda ipak nije vreme. Sve se ovo desilo na odmoru i tamo je dete i začeto.

Luna Đogani

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Što se tiče venčanja Luna i Marko su planirali u proleće sledeće godine, ali zbog celokupne situacije sačekaće da vide kako se sve odvija, ističe da ne žele da rizikuju i da u krajnjem slučaju možda i bude kad se beba rodi.

Đoganijeva je i otkrila kako je izgledao trenutak kada je saznala da je trudna. To se, naime, desilo u toaletu jednog restorana i sa njom je tada bila mama Anabela.

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila da uradim test. Mama mi je odjednom rekla, kako bih volela da rodiš bebu. U tom momentu sam joj rekla da mi kasni ciklus i ona me je naterala da uradim test. To se desilo u toaletu restorana u kom smo bile i test je bio pozitivan. Ja sam se šokirala, a mama je počela da plače.

Luna Đogani

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

- Osetila sam, čim sam ja zagrlila znala sam. Posle je osetila jak miris hrane, ja sam rekla da je sigurno trudna i da mora da uradi test. Kupila je i otišli smo do toaleta i bio je pozitivan. Radili smo u ''Novaku'', eto vidiš baš je bio taličan, biće šampion kao i on - rekla je Atijasova.

U jednom momentu Anabela je zamolila Lunu da joj obeća da će učiti na njenim greškama, a Đoganijevu je to rasplakalo.

- Ja mogu samo da kažem da mi je celog života falilo da imam celu porodicu na okupu i daću sve od sebe, kako ja, tako i Marko da naše dete bude maksimalno zaštićeno.- završila je Luna.

Podsetimo, Anabela nije podržavala Luninu i Markovu vezu, a nadamo se da će dolaskom prinove stvari u ovoj porodici krenuti na bolje.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

maja

25.10.2020 18:48

Lunu nije rasplakla Anabela vec cinjenica da je patila sto nema porodicu u celosti,tata je falio i da nece dozvoliti ni ona ni Marko da to osecanje ima i niihovo dete,da ce se boriti da joj porodica bude na okupu.Nikakve veze sa Anabela nema sa njenim emocijama

Milica

26.10.2020 12:08

@maja - Lunu je bila tuzna zbog neceg drugog.. Zaplakala je kad je rekla da se nada da ce ona i Marko ostati zajedno do kraja zivota.. Na najavu gde joj je blurovan verenik a pojazan balvan ona kaze divna najava?!? Mislim da je "baka" jos jednom uspela...