Luna i Marko
Dejan Briza
Luna i Marko

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Luna Đogani i Marko Miljković navodno su se dogovorili da se na nekoliko meseci presele iz Beograda u Miljkovićev rodni Brus, a sve to zbog trenutne situacije i Lunine trudnoće.

- Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svesni su da je tamo najbezbednija - ispričao je izvor.

- Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i sin - ispričao je izvor i dodao:

Luna i Marko

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

- A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gde im se ćefne.

Anabela se navodno ne meša u njihove odluke, pa je i za ovu opciju - da se njena naslednica sa verenikom preseli u Brus.

Luna Đogani i Marko Miljković

E stock

Foto: E stock

- Anabela se ne meša više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svesna je da je najbezbednije da budu van Beograda jer korona sve više divlja - zaključio je izvor za Informer.

- Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se oseća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije - prokomentarisala je Anabela.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Saša

08.11.2020 10:17

Ova je obučena sa onolikim deholteom kao uličarka, nije vredna da se pomene, ma ko je ona da se povlači svakodnevno u medijim.,Plača pa eto nje, koga je bre briga gde ćeš se ti preseliti, idite već jednom i sjašite sa ledja naroda.

Nada

08.11.2020 11:55

Kako se zove Markova " modna kolekcija " ? SIKTER - to je Turska rec i za one koji neznaju u prevodu znaci BRISI BRE . Sve je receno .