Luna Đogani, Marko Miljković
E-Stock
Marko Miljković i Luna Đogani

E-stock agency

Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: E-stock agency

Radosne vesti za „Alo!“ potvrdio je budući tata Marko, koji je istakao da je veoma srećan što će uskoro postati roditelj.

- Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo Luna i ja biti sjajni roditelji - rekao je Marko za „Alo!“ i otkrio da li priželjkuje da dobije sina ili ćerku.

- Pol mi nije bitan. Što kaže naš narod, samo neka je živo i zdravo, pa šta god bilo - rekao je Marko, a kako je izvor za „Alo!“ ispričao, budući roditelji uskoro planiraju da prodaju stan u Novom Beogradu u kojem trenutno žive i kupe plac na selu na kojem će izgraditi veliku kuću za svoju porodicu.

Gagi: Luna će biti najbolja mama!

Gagi Đogani, Marko Miljković, Luna Đogani

Printscreen Instagram

Gagi Đogani, Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

Gagi Đogani ne krije sreću što će uskoro postati deda, ali kako je za „Alo!“ priznao, ni najmanje nije očekivao da će se ovo desiti.

- Zgranuo sam se kada mi je Luna javila da je trudna... Luna je stalno pričala da želi bebu, ali sam mislio da se to neće uskoro dogoditi. Ona obožava decu i biće brižna i dobra majka - rekao je Gagi, a potom je otkrio šta je rekao svom budućem zetu Marku Miljkoviću.

- Čestitao sam mu, on je bio presrećan i zbunjen u isto vreme. Vidi se kod njih velika sreća i radost jer će postati porodica - rekao je Gagi, dok je Anabela Atijas istakla da ju je vest o Luninoj trudnoći obradovala.

- Presrećna sam zbog vesti da je Luna trudna - poručila je Anabela.

- Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je „Zadruga 3“ u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu - priča naš izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost svoje porodice.

- Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča naš izvor i objašnjava da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kojem će izgraditi kuću za svoju porodicu.

Luna i Marko

Alo! / Dejan Briza

Luna i Marko, Foto: Alo! / Dejan Briza

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u „Zadruzi 2“ i ne želi da bude prodat - kaže naš izvor na kraju.

Pročitajte još:

Komentari (4)

trac

20.10.2020 08:26

Nije dovoljno roditi dabi bio majka. Da li zna ista da skuva tom detetu. Garantujem da ne zna da upali ves masinu, ili da zameni kesu na usisivacu,...

lili

20.10.2020 08:31

Nemam ništa protiv njih, neka im jz sa srećom.Ali, stsn nikako da proda...čuj mali...pa koliko znam iz priča njihovih, stan je dvosoban. Veza im je bila turbulentna, i sumnjam da će brak uspeti. Još na selu...ma kakvi...Luna nije za to, on je ubedio.Greška velika...Kad pukne sve, ostaće na ulici sa detetom.

Sta bi

20.10.2020 12:00

Sa novcem "zaradjenim" u zadruzi, pa moraju da prodaju stan? Hvalili su se svojim honorarima, mogu dve kuce da sagrade. Neradnici, za njih ni selo nije. Oni su za pecinu neku, gde vazda mogu da se seksualno bahanalisu, prave decu i zive kao divljaci. To je njihov najveci domet. Mogu i u zadrugu sa detetom, kao i bolesna miljana. Koga vise briga da li ima rak materice, ili je trudna? Sve lazovi, pocev od mama bukve.

Branko

20.10.2020 17:48

A pjevanje i muzička karijera?