IZGUBIO SVU PODRŠKU!? Lepog Miću ostavila žena, a ćerka promenila prezime i pobegla u beli svet!? (VIDEO)

Ovo su njegove tvrdnje

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, niz godina unazad je veteran po rijaliti šou programima i svakako jedan od onih najjačih i najiritantnijih igrača, koji je uvek spreman da se dobro posvađa, ali i da zakuva čorbu većini svojih saigrača. On mnoge tajne zna o svakome, svi mu se poveravaju, glumi očinsku figuru mladima u rijalitiju, ali svoj život i svoje tajne krije i od zadrugara i od javnosti.

Naime, Mića tokom svakog svog boravka u rijalitiju - bila to "Farma" u kojoj je počeo da gradi karijeru rijaliti igrača ili sada "Zadruga", malo, skoro nikada, nije spominjao svoju porodicu. Ono što se samo zna je da ima ženu i ćerku, koje se tokom svih ovih godina njegovog učestvovanja nikada nisu pojavile u javnosti, niti su Mići ikada pružile podršku u nekoj emisiji. Postavlja se pitanje ne samo da li one toliko ne žele medijski da se eksponiraju pa ih nema ni na mapi, nego i zašto pevač nema ni prijatelje koji bi se oglasili?

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Printscreen/YouTube

Jednom prilikom je za jedan portal povodom toga čuveni stručnjak za za zvezde, astrolog Dušan Veličković, dao kompletnu pevačevu "istoriju", ujedno razrešivši nedoumice oko njegove porodice.

- On je bolesno uvredljiv čovek, čovek koji bi sve dao za pare, čista prostitucija. Glumi neki moral, a nenormalno je gord bez ikakvog pokrića, stend up komičar pun zlobe i pakosti. Nije kompetentan za stvari o kojima hoće da morališe, samo blebeće i napada, ne ide kući iz rijalitija, priča o porodici koju niko nije video. Žena i ćerka se ne ponose njime, u ilegali su i sakrile su se u mišju rupu. Ja ne verujem da je on u pravom braku, sve je pod velikim velom tajne i sve je laž, kao i njegov datum rođenja. Mislim da on uopšte i nije u braku, to je samo za javnost. On ima ženu na papiru, ali se razišao sa njom. Ćerka mu je promenila prezime i pobegla negde da ne znaju za nju. Ima spornu porodičnu karmu i u nekom prošlom životu je digao ruku na sebe. Vuče ozbiljne strahove i frustracije iz Bosne kroz život i u rijalitiju leči depresiju. On mora da bude tamo kako ne bi završio u Lazi, jer mu to dođe ko terapija. Ima ozbiljnu neurozu i nije mu lako.

Da li ste znali da je Neca Tik Toker isekao vene? Detaljnije pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: lili
  17/12/2020 - 13:49
  Toliko ljigav čovek, i ne postoje reči kojima bi mogao da se okarakteriše ovaj čovek. Da, upravo to, otpad, podvodnik, spletkaroš, psiho...neradnik, i ni malo zanimljiv... naporan, folirant, kvaran...ma užas...čovek bez zanimanja...ma kakab pevač, nikad ne čusmo za njega ranije.
 • Korisnik: Pera Detlic
  17/12/2020 - 13:46
  Sta uradi rijaliti od coveka? Rasturi mu porodicu.
 • Korisnik: gggg
  17/12/2020 - 12:02
  Ljudski otpad!!!
 • Korisnik: Mala
  16/12/2020 - 18:23
  Lepi Mića je moralni otpad i nije više ni za gledanje ni za slušanje!
  • Sam @Mala
   17/12/2020 - 12:48
   Tako je.Notorni sovinista i nula od ljudskosti.Ko moze zivjeti sa takvom spodobom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi