Kristijan Golubović
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

U jednom delu intervjua za Balkan info, Stevan Jeremić pomenuo je i Kristijanovu pokojnu majku, Milanku Golubović.

Insta

YouTube/Printscreen/Balkan info

Foto: YouTube/Printscreen/Balkan info

- Ja sam upoznao Kristijanovu majku, Milanku, kad je on slao tepihe koje je krao u Grčkoj. Persijske tepihe, lustere... Tako sam upoznao Milanku. To je žena bila bolja za kobinacije od Kristijana, bog da joj dušu prosti. O pokojnicima sve najbolje - rekao je Stevan Jeremić u razgovoru.

U priču o Kristijanovoj majku uključio se i Aleksandar Čabarkapa, koji je ustvrdio da je Kristijanova majka zbog njega završila u pritvoru.- On je pao za sto grama neke prašine, tu nije bilo 10 grama heroina. U crkvi je radio promo-predaju! Ej, zamisli koji debil treba da budeš da radiš takve stvari u crkvi. On je majku svoju zatvorio. Umesto da je rekao, moja majka nema sa tim veze, a ja šta imam, ne želim o tome da se izjašnjavam, pokazaću to u toku suđenja. Majka mu možda ne bi dobila pritvor. Ona je bila u pritvoru i javno se oglašavala: "Bolje da sam kamen rodila nego njega" - rekao je Čabarkapa.

Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen/Alo.rs

 Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

- On je pao za sto grama neke prašine, tu nije bilo 10 grama heroina. U crkvi je radio promo-predaju! Ej, zamisli koji debil treba da budeš da radiš takve stvari u crkvi. On je majku svoju zatvorio. Umesto da je rekao, moja majka nema sa tim veze, a ja šta imam, ne želim o tome da se izjašnjavam, pokazaću to u toku suđenja. Majka mu možda ne bi dobila pritvor. Ona je bila u pritvoru, i javno se oglašavala: "Bolje da sam kamen rodila nego njega" - rekao je Čabarkapa.

- Ona je dobila infarkt i šećer u zatvoru - dodao je Stevan Jeremić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: