Kristijan brutalno kažnjen zbog agresivnog ponašanja, a ono što mu je poručila ova zadrugarka još više ga je iznerviralo! (VIDEO)
alo.rs
Kristijan i Tara
Kristijan i Tara, Foto: Printscreen/Youtube

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan bude kažnjen dvonedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Veliki šef - pisalo je u pismu.

Kristijan i Tara
Kristijan i Tara, Foto: Printscreen/Youtube

- Ona je mene blatila, a ja sam je tešila, pa mi je rekla da će da brišu pod sa mnom. Što se tiče svega, nisam imala nameru da se ovo desi. Ja sam prišla devojci, mislim na Ninu, ona mi je rekla da sam u pravu. Imaš degutantno ponašanje, a tako ćeš produžiti boravak. Žao mi je zbog Kristijana, kasno ćeš skapirati da ti Monika nije prijatelj - dodala je Tara, kao odgovor Goluboviću, pa nastavila:

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

30.12.2020 13:03

Ovde Kristijan nije zasluzio kaznu vec je konacno bilo vreme da neko ovoj zgoljavoj zapusi usta - previse je tu agresije sa njene strane !

rea

30.12.2020 13:11

Retko odvratna devojka!A produkcija uvek kažnjava pogrešnog!!Naprimer Miljana i bije i vređa,ne prisustvuje sastancima,soava kad hoće,i nijednom nije kažnjena!!To valjda Mitrović i želi da bi iritirao gledaoce!!