Kristijan Golubović napustio Belu kuću i šokirao izjavom nakon svega: Ubio bih...

Zadrugar je i ovog puta razvezao jezik

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović , Foto: Printscreen/Instagram

Večerašnji gosti Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" su učesnici "Zadruge" Kristijan Golubović, Paula Hublin, Sanja Stanković, Monika Horvat i Milan Janković Čorba, koji su na početku druženja u studiju TV Pink odgovarali na zanimljiva pitanja voditelja. Prvo je bilo upućeno Kristijanu, koji se jedva odlučio na odgovor.

- Da li bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom?! - zanimalo je Ognjena, a Kristijan je bio neodlučan.

- Gadno je što bi me Ivana ubila zbog ove druge opcije, a sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno - ili bi me ubile ili bi ih ubio, umro bih od njih! Hajde da izaberem Kulićke, bilo bi zanimljivije - izabrao je Kristijan.

Sanja Stanković iskreno je priznala da li bi pre bila sa Anđelom Rankovićem ili Franom Pujasom.

- Sa Franom. Meni je Anđelo drug, a Fran mi se dopada. Doduše, niko ne može da spoji mene i njega... Ja sam imala drugačije momke u životu. Volim te njegove blentave oči, kad me pogleda i nasmeje odsečem se! Ima energiju koja meni prija - rekla je ona.

Paula Hublin priznala je da bi pre ponovila poljubac sa Tomom Panićem, nego što bi ponovo bila sa Franom, a na zanimljiva pitanja odgovarali su i Monika i Čorba.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi